Power Plate Workout Programs

Power Plate Workout Programs

Een Power Plate is een stukje van de oefening apparatuur die vibreert terwijl de gebruiker werkt. De trillingen die door de machine worden verondersteld spieren door de golven gestuurd door het hele lichaam te activeren. In een verbetering van de spiercontracties die 25 tot 50 maal per seconde optreden rapporteren fabrikanten van de Power Plate. Voordelen van het gebruik van Power Plate training programma's omvatten de vermindering van cellulitis, een betere bloedcirculatie en een grotere flexibiliteit en kracht.

Basics

Power Plate trainers raden beginners beginnen met het basisprogramma die moeten worden gedaan voor ongeveer 25 minuten drie keer per week. Bevestig de banden aan de voorzijde van de machine. Warming-up met stretch-oefeningen. Stel de machine op 30 hertz gedurende 30 seconden op een lage amp-instelling. De my3 Power Plate machine maakt gebruik van deze instelling als standaard. U kunt de instellingen te verlagen als het blijkt te zijn te veel trillingen om te beginnen. Plaats een knie in het midden van de basis en vasthouden van de banden. Nadat de 30 seconden voorbij zijn, schakel kanten en herhaal op het andere been. Ga achter de basis en zet een hiel op de vibrerende basis met je tenen naar boven. Pak op het handvat bandjes terwijl je rug recht te houden gedurende 30 seconden en schakel benen. Squats met een been in een tijd met een voet op de basis als je rekken. Sta dan op de basis met beide voeten, houdt de riemen en houd de squat gedurende 30 seconden.

cardio

Na het krijgen gewend aan de trillende hometrainer, kunt u beginnen met de Power Plate gebruiken om calorieën te verbranden door middel van een cardio workout programma. De cardio-programma ook zou moeten duren ongeveer 25 minuten. Gebruik eerst de warming-up stretch oefeningen op de lage stand voor te bereiden op de intensievere training. Zet de machine 35 Hz gedurende 30 seconden bij een lage amplitude. Ga naast de machine en zet een voet op de basis. Step up met de andere voet en weer naar beneden. Herhaal dit drie sets van 10 herhalingen. Schakelaar zijkanten en herhalen. Ga achter de basis en bevestig de riemen aan de achterkant van de basis. Houd een riem in elke hand en omhoog te trekken en loslaten. Schakel de machine aan de cardio gedeelte van de training te beginnen. Voer stap-ups op de basis door intensivering met één voet, gevolgd door de tweede. Stap af een voet op een moment. Verplaats al snel tot een buikligging en doe een set van push-ups, terwijl de machine is nog steeds uitgeschakeld. Keer terug naar stepping, en doe dan een andere set van kraakpanden. Zet de machine weer aan en ga door het circuit opnieuw - stappen, kraakpanden en push-ups.

Golf Warm-up

De Power Plate kan golfers helpen, omdat het het lichaam zorgt ervoor dat aan te passen aan haar evenwicht te bewaren. Zet de machine 30 hertz en 30 ampère gedurende 30 seconden. Voer een paar stretching routines met de machine trillen. Staan op de basis en steken een voet via andere knie terwijl kraken en vasthouden aan de voorzijde van de machine. Houd gedurende 30 seconden vast en herhaal aan de andere kant. Kom in de lunge positie met één voet op de top van de plaat. Houd een golfclub in beide handen en houd hem boven je hoofd. Houd de longe en draai langzaam van links naar rechts. Herhaal aan de andere been. Ga op de plaat en buig een knie. Rest de voet op de achterkant van de rechte been en draai je lichaam van links naar rechts gedurende 30 seconden. Herhaal aan de andere kant.