Posities Gebruikt door Chiropractoren

Chiropractors genezen en gezondheid te bevorderen door terugzending wervels in de wervelkolom juiste posities. Zij mobiliseren ook die wervels zodat ze vrij kunnen bewegen. Wanneer wervels niet goed zijn uitgelijnd, kunnen zij druk op de zenuwen rond het ruggenmerg zetten. Ook is een gezond zenuwstelsel verbonden met een gezonde wervelkolom. Spinal manipulaties, ook wel aanpassingen worden gedaan om die de gezondheid bevorderen. Er zijn bepaalde posities gebruikt door chiropractors tijdens de behandeling.

achteroverliggend

In rugligging, de patiënt ligt op haar rug met haar gezicht naar boven. De rugligging is de meest gebruikt door chiropractors, omdat het makkelijkst voor de hals manipulatie. Een groot deel van de chiropractie aanpassingen gebeuren met behulp van de nek. Derhalve is het logisch dat deze positie wordt begunstigd.

Side-Houding

De zij-houdingspositie, ook bekend als de laterale positie, wordt ook vaak gebruikt. Het octrooi ligt op haar zij in een neutrale positie en in rust. Dit is een zachtere positie, zoals de aanpassingen geen draaien of popping betrekken zoals ze doen in rugligging.

vatbaar

Buikligging is een veel gebruikte positie in het middenseizoen back manipulatie. Het wordt ook gebruikt door chiropractors bij het aanpakken van problemen met de onderste nekwervels. De activator en pro-regelaar methoden te gebruiken buikligging.

Knie-Houding

De knie-houding, ook wel bekend als de knie op de borst, wordt ook gebruikt door chiropractors. De patiënt knielt op de vloer. Ze leunt voorover en legt haar hoofd op een gewatteerde bankje. Tijdens de daadwerkelijke aanpassing van de patiënt draait haar hoofd naar de kant. Chiropractie technieken zoals de Kale techniek vaak gebruikt de knie-houding positie.