Portillo & # 039; s Chopped Salad Calorieën

Portillo & # 039; s Chopped Salad Calorieën

Hoewel salades zijn vaak laag in koolhydraten en calorieën, de gesneden salade bij Portillo's bevat aanzienlijke hoeveelheden van elk. Om deze reden zorgvuldig de calorie-inhoud van deze salade te beoordelen, vooral als je op dieet bent.

calorieën

Volgens de online-database voeding MyFitnessPal, de Portillo's gesneden salade bevat 393 calorieën. Als u uw dieet te baseren op de aanbevolen dagelijkse inname van 2.000 calorieën, deze salade geeft bijna 20 procent van je dagelijkse calorieën. De Mayo Clinic er rekening mee dat het zou meer dan twee uur in beslag nemen van het lopen te branden uit dat veel calorieën.

koolhydraten

MyFitnessPal merkt op dat een portie van Portillo's gesneden salade bevat 40 g koolhydraten. Koolhydraten leveren uw lichaam met energie en de National Library of Medicine en de National Institutes of Health suggereren consumeren van 40 tot 60 procent van uw totale calorieën uit koolhydraten.

Eiwit

Portillo's gesneden salade is ook rijk aan eiwitten, met 23 g, volgens MyFitnessPal. Eiwit bevat aminozuren, de bouwstenen van spieren en andere lichaamsweefsels. De Harvard School of Public Health suggereert consumeren van 20 tot 25 procent van uw totale calorieën uit eiwitten.

Dik

Portillo's gesneden salade bevat 7 g vet, met 1 g verzadigd vet, volgens MyFitnessPal. Hoewel verzadigd vet is ongezond, de Mayo Clinic wijst erop dat onverzadigde vetten hebben voordelen, zoals het verminderen van uw bloeddruk en cholesterolgehalte.