Populaire Yoga Types

Populaire Yoga Types


Het beoefenen van yoga brengt een aantal lichamelijke en geestelijke gezondheid voordelen voor het lichaam. Yoga is bekend om de bloedstroom te verbeteren, de bloeddruk, de flexibiliteit en duurzaamheid te verbeteren. Yoga heeft ook veel mensen geholpen met stress, angst en depressie. Verbeterde focus en concentratieniveaus zijn ook mogelijk met de reguliere zittingen van yoga. Er zijn verschillende stijlen van yoga .. Sommige vormen werken per saldo kracht en toning terwijl anderen zich concentreren op meditatie en toenemende focus.

Bikram Yoga

Bikram yoga is gemaakt door een Olympische gewichtheffer. Het gaat om spierversterking, flexibiliteit, toning en gewichtsverlies. Een unieke eigenschap over deze vorm van yoga is de temperatuur. Tijdens een sessie de kamer wordt verwarmd tot meer dan 100 graden Fahrenheit. Een typische Bikram yoga-sessie is 90 minuten in lengte en omvat meer dan 26 yoga posities. Hoewel enigszins ongemakkelijk bij de eerste keer de sessie is voltooid het lichaam voelt heel goed gewerkt en flexibel.

Er zijn voordelen voor de gezondheid aan Bikram yoga. De praktijk helpt stroomt het bloed door het lichaam. Deze stroom neemt zelfs nog meer wanneer het lichaam van positie verandert. De stromende bloed spoelt de organen, het verwijderen van giftige stoffen. De hitte en de lichaamspositie veroorzaken ook een grote hoeveelheid zweet. Dit helpt de balans van de hormoonspiegels in het lichaam en zijn systemen te versterken

Hatha Yoga

Hatha yoga richt zich op houding, meditatie en ademhalingsoefeningen. Het gaat houden van het lichaam in een positie voor een tijdsperiode. Nog in deze positie helpt reguleren de stroom van energie door het lichaam. Hatha yoga omvat de basis van alle yoga stijlen en is ideaal voor stress management en reductie. Er zijn meer dan 200 mogelijke posities een persoon kan proberen in een Hatha yoga-sessie. Posities omvatten verschillende wendingen, zittende, liggende en buigen. Doel is deze posities te houden om te helpen bij evenwicht. Om het meeste uit een zitting van Hatha yoga te krijgen, dient de deelnemer om te beginnen in een ontspannen gemoedstoestand. Rustig zitten in een pose kalmeert het lichaam, zodat ze kunnen gaan. Deze vorm van yoga is niet bedoeld vermoeiend te zijn. Het biedt meer kracht, flexibiliteit en helpt het vermogen van de deelnemer om zich te concentreren.

Jivamukuti Yoga

Jivamukuti yoga werd opgericht in 1986 door Sharona Gannon en David Life. Deze vorm van yoga gaat veel verder dan de oefeningen. Het gaat om een ​​rustige levensstijl van geweldloosheid, vegetarisme en gebed. De sessies zijn fysiek inspannend. Deze stijl van yoga associeert problemen met het lichaam, zoals benauwdheid, als negatieve gedachten en emoties van de persoon. Het uitvoeren van de verschillende functies is een manier om de persoon van aangezicht tot aangezicht met deze emoties terwijl hij verbetert de fysieke conditie van zijn lichaam. Chanten in het Sanskriet als rustgevende muziek speelt op de achtergrond is ook een deel van de praktijk.