Pompelmoespittenextract Bestedingen

Pompelmoespittenextract Bestedingen


Grapefruitpittenextract (zogenaamde GSE) wordt vaak gebruikt door beoefenaars van alternatieve geneeskunde en voedingsdeskundigen, vanwege de helende eigenschappen. pulp en zaden van de grapefruit worden veranderd tot een zeer zure vloeistof, zodat het extract dat polyfenolen bevat. Het International Journal of Molecular Sciences constateert dat polyfenolische verbindingen worden geacht antioxidatieve, anti-inflammatoire en anti-carcinogene eigenschappen bezitten; dat is de reden waarom Pompelmoespittenextract serveert een aantal toepassingen.

Kenmerken

Grapefruitpittenextract wordt vaak gebruikt voor detoxificatie, omdat het helpt het lichaam vechten tegen infecties veroorzaakt door bacteri├źn, schimmels en parasieten. De fenolen in grapefruit extract werken ook te handhaven en vooraf de functie van het immuunsysteem, volgens Bio-Medicine.org.

voordelen

Grapefruitpittenextract vol bioflavonoïden en C en E vitamines, die worden gebruikt om het effect van de gevaarlijke vrije radicalen en verbetering van onze stofwisseling functioneren. Volgens de de George Mateljan Stichting van de gezondste ter wereld Foods, "vitamine C-rijke voedingsmiddelen, zoals grapefruit kunnen helpen symptomen van verkoudheid of de ernst van de symptomen van verkoudheid te verminderen; meer dan 20 wetenschappelijke studies hebben gesuggereerd dat vitamine C is een koud-vechter."

effecten

Grapefruitpittenextract wordt ook gebruikt om te alkaliseren het lichaam (verhogen van de pH); een belangrijke component gezondheid restauratie die kan voorkomen dat de bijbehorende degeneratieve ziekten, volgens Health Psychology afdeling Vanderbilt University.

Behandeling

Door de therapeutische samenstelling kan grapefruitpittenextract ook worden gebruikt om aandoeningen zoals candida infecties, chronisch vermoeidheidssyndroom, verkoudheid, spijsverteringsstoornissen, oorontsteking, maagdarmstoornissen halitose, infecties, sinusitis bestrijden en ziektekiemen uit een weerstand vormt tegen externe verstoringen en infecties van de huid, zoals acne, voetschimmel, waterpokken, koortslip, roos, hoofdluis, herpes, poison ivy, gif eik, huiduitslag, ringworm en wratten, volgens Nutriteam.com.

potentieel

Pompelmoespittenextract serveert ook een verscheidenheid van doeleinden voor het huishouden (als een reinigingsmiddel, wasserette schoner) en tuin (het elimineren van schimmel, schimmels en insecten).