Plaatsen om Kayak in Virginia

Plaatsen om Kayak in Virginia

Virginia is de thuisbasis van diverse kajakken kansen, uit afgelegen bergbeekjes naar de open kust. Beginners kunnen tal van rust, slow-moving rivieren in om de wateren te testen te vinden, terwijl die op zoek naar avontuur toegang tot enkele van de meest uitdagende wildwater ten oosten van de Rockies hebben. Als het grote open ruimten die u wilt, de Chesapeake Bay en de Atlantische kust bieden miljoenen hectaren van bevaarbaar water.

Rollen op de rivier

Plaatsen om Kayak in Virginia

De Rappahannock en Rapidan rivieren, zowel in de buurt van de Fredericksburg gebied, bieden lange stukken van langzaam-rolling water, waardoor ze grote plaatsen aan de touwen van kajakken te leren, maar je hoeft niet naar een beginner naar de zachte wateren en pastorale landschappen te genieten . Het gedeelte van de Rappahannock die langs de Chester F. Phelps Wildlife Management Area stroomt is bijzonder schilderachtig, met dichte bossen op de oostelijke oever en glooiende landerijen naar het westen. Je zou kunnen zien otters, bevers, adelaars en andere dieren langs de weg. Een paar gebieden, met inbegrip van de samenvloeiing van de Rappahannock en Rapidan rivieren, kan een beetje meer snel en uitdagend zijn, dus wees voorzichtig. Andere rivieren in het hele land die gemakkelijk te bieden tot matige kajakken onder meer de James, Shenandoah en New rivieren.

Whitewater Adventures

Plaatsen om Kayak in Virginia

Ervaren kajakkers kunnen verschillende wildwater gebieden aan te pakken in de hele staat. bevaarbare wildwater Virginia's varieert van redelijk makkelijk klasse 1 streams tot zeer moeilijke klasse 5 stroomversnellingen en alles daar tussenin. Enkele van de meest extreme wildwater in Virginia ligt op de Russel Fork River in oktober, wanneer het water dat vrijkomt door de John Flannagan Dam vormt klasse 5 stroomversnellingen. Een bijzonder brutale 75-voet gedeelte toepasselijk, bekend als "El Horrendo" is misschien wel de meest uitdagende water in de staat en moet worden geprobeerd door alleen de meest doorgewinterde rivier rafters en kajakkers. Als dit alles klinkt een beetje extreem, de James River bevat een groot aantal klasse 1-4 stroomversnellingen, waaronder een aantal in en rond de stad Richmond. De Potomac en Shenandoah rivieren hebben een aantal matig uitdagende secties ook.

Coastal Getaways

Plaatsen om Kayak in Virginia

Tussen de Atlantische Oceaan en de Chesapeake Bay, Virginia heeft meer dan 500 mijl van de kustlijn, inclusief ongerepte kwelders, kust estuaria en witte zandstranden. Kajakken is een van de vele manieren om deze diverse mariene ecosysteem te genieten. Tijdens rustige omstandigheden, het Virginia Beach gebied is een populaire plek onder de oceaan kajakkers, en mijlen van de open kustlijn bieden talloze plaatsen om een ​​boot in het water te zetten. De baai en de vele zijrivieren zijn ook de thuisbasis van tal van put-in punten, met inbegrip van de staat parken, nationale beschermde natuurgebieden en private jachthavens in Virginia en het naburige Maryland. Het gebied is ook een uitstekende visgronden, en met een stroom van Virginia visvergunning kunt u een verscheidenheid van zoet en zout water soorten direct vanaf uw kajak te vangen.

Know Before You Go

Plaatsen om Kayak in Virginia

Kajakken in Virginia - vooral wildwater kajakken - gaat gepaard met een aantal inherente gevaren en mag niet worden benaderd, zonder de nodige voorzichtigheid. Tal van bedrijven en organisaties bieden begeleide kajaktochten op de meeste van de stand van de belangrijkste waterwegen. Een complete gids voor Virginia's veiligheid varen regelgeving, samen met informatie over alle state-bediende boot te lanceren en de toegang tot de site, is beschikbaar op de Virginia Department of Game en Binnenvaart Visserij website. Amerikaanse Whitewater is een uitstekende bron, en deze non-profit organisatie biedt een schat aan kajakken en algemene peddelen informatie en middelen.