Pilates voor Elbow tendinitis

Pilates voor Elbow tendinitis

Lange dagen op de tennisbaan of op de driving range kan leiden tot een chronische blessure aan de elleboog. Elleboog tendinitis verwijst naar een ontsteking van een of meer van de pezen verbinden van de arm botten spieren arm. Pilates is een oefening stijl die zich richt op de spieren verlengen en de juiste vorm door middel van activiteiten.

Oorzaken

Hoewel de bewegingen die leiden tot een tenniselleboog of elleboog golfers verwonden vaak aparte pezen, het resultaat is pijn en verlies van mobiliteit, die aan MayoClinic.com. Terwijl tendinitis kan voortvloeien uit een plotseling trauma voor de elleboog, de meeste gevallen van tendinitis ontwikkelen overbelastingsletsels wanneer een bal of buigbeweging onder spanning wordt herhaald voor langere tijd regelmatig. Tennis, golf, hef- of houtbewerking zijn alle voorkomende oorzaken van de elleboog tendinitis.

Pre-Pilates Voorbereiding

Praat met uw arts voordat u begint met sporten of een revalidatieprogramma om de diagnose te bevestigen. Uw arts kan voorschrijven rusten je arm voor een bepaalde periode van de tijd voorafgaand aan het starten Pilates. De meeste artsen adviseren naar aanleiding van de PRIJS aanpak om pijn te verminderen en zwelling voordat rehabilitatieprogramma's. "Protect" de arm met een brace of elastische wrap. "Rest" de arm tot zwelling en pijn verdwijnen. Plaats "Ice" op de elleboog voor en na de activiteiten en meerdere malen per dag om zwelling te verminderen. Gebruik "Compression" om de zwelling te verminderen en de stabiliteit in de elleboog. "Elevate" elleboog te helpen eventuele vloeistoffen drain, het verlagen van zwelling kwesties.

Pilates Doel

Pilates wordt vaak gebruikt om de kern spieren conditioning te verbeteren, het verbeteren van de houding tijdens het uitvoeren van oefeningen of dagelijkse activiteiten. De principes die in Pilates kern conditionering van toepassing op gestresst en strakke armspieren. Repetitieve activiteiten kunnen versterken armspieren maar flexibiliteit te verminderen. Als flexibiliteit is verloren, de elleboog pezen absorberen meer stam. Een Pilates programma rekt de spieren en werkt aan flexibiliteit in de onderarm spieren en ellebooggewricht te herwinnen. Daarnaast is een aantal Pilates oefeningen zoals push-ups en resistentie-band pols en biceps krullen sterkere arm spieren die de elleboog te ondersteunen. Krachttraining wordt onderdeel van een preventief programma om de kans op herhaling te verminderen, volgens huisarts.

Exercise Program

Verschillende Pilates oefeningen te vergemakkelijken elleboog tendinitis revalidatie. Veel van de oefeningen zien eruit als standaard workout programma methoden, maar houd er rekening mee dat het doel van Pilates is om spieren te verlengen, en je moet dan ook bewust van vorm blijven.

Strek beide armen door in elkaar grijpende je vingers, ademhaling in en het bereiken van boven je hoofd. Houd je ogen naar voren, na te denken over het verlengen van uw wervelkolom en de uitbreiding van uw hoogte door middel van je schouders tot aan je vingers.

Vanuit de overhead rekken, breng één hand naar beneden om uw mid-back terwijl u de andere kant van het front en het bereiken van achter je rug naar je andere hand te ontmoeten. Als u veel flexibiliteit hebben verloren, moet u uw handen ineen met behulp van een handdoek om uw triceps rekken. Herhaal dit met de andere arm.

Laat spanning in je onderarmen door de uitbreiding van je hand voor je. Met je handpalm van je af, trek de vingers zitten met uw andere hand. Na het houden van het voor een paar seconden, trek de vingers omhoog naar het plafond en in de wacht. Herhaal dit aan beide armen.

Lichte gewichten kan worden gebruikt om de pols krullen voeren. Zorg ervoor dat je niet de flexibiliteit op te offeren voor kracht sinds extra verlies aan flexibiliteit is een boosdoener voor tendinitis, volgens de MayoClinic.com. Als je sterk genoeg bent, een Pilates push-up niet alleen bouwt kern spieren, maar verbetert ook de kracht en de mobiliteit in de arm. Begin met je rug tegen de muur. Rol je kin naar beneden, zodat elke wervel in je rug te rollen over één voor één, totdat je handen op de grond. Loop je handen uit de buurt van de muur totdat je uitgebreid en buig je ellebogen verlagen van uw lichaam op de grond.

overwegingen

Bij het werken door middel van een blessure, is het noodzakelijk om je lichaam en de pijn levels je ervaart te luisteren. Bij het uitvoeren van een oefening, stoppen als scherpe pijn verschijnen of algemene pijn toeneemt. Ice je elleboog na elke training gedurende 20 minuten en raadpleeg een arts als uw elleboog niet verbetert gedurende een aantal weken. Voor chronische blessures, raadpleeg dan een sportcoach of fysiotherapeut om uw formulier te evalueren en zoeken naar manieren om de spanning aan de elleboog te verminderen.