Pilates voor Abdominale Adhesie Pain

Abdominale verklevingen zijn vezelachtige littekens die zich vormen in de weefsels van je buik. Het litteken weefsels veroorzaken organen vast te houden aan de buikwand en andere organen. Oorzaken abdominale adhesies omvatten abdominale chirurgie, maar ze kunnen ook worden veroorzaakt door een infectie van het membraan dat uw buikorganen genaamd peritonitis. U kunt peritonitis ontwikkelen na een infectie in je buik of het hebben van appendicitis. Endometriose, een aandoening van vrouwen kan ook leiden tot abdominale adhesies. Pilates oefeningen kunnen helpen bij het verbeteren verklevingen, en verminderen de symptomen.

Diagnose en behandeling

Bezoek uw arts te worden gediagnosticeerd met abdominale verklevingen. Uw arts zal uw buikstreek onderzoeken en röntgenfoto's uit te sluiten een intestinale wurging of blokkade. Vrouwtjes kunnen ook een onderzoek van het bekken. Bloedonderzoek kan ook worden uitgevoerd. Sommige verklevingen kunnen ernstige complicaties, zoals een gedeeltelijke of volledige verstopping van darmen, die fataal kan in sommige gevallen veroorzaken indien onbehandeld.

De darmen kunnen raken beknelde als bloedtoevoer wordt afgesneden om dat deel van de darmen als gevolg van abdominale hechting formaties. Chirurgie moet worden uitgevoerd om de verklevingen te verwijderen en om uw intestinale gezondheid te herstellen naar normaal. Abdominale verklevingen kan ook leiden tot hevige buikkrampen, gastro-intestinale complicaties, zwelling van de buik, opgezette buik, een opgeblazen gevoel, verminderde stoelgang, en uitdroging. Deze symptomen kunnen wijzen op beknelde darmen, en moet u onmiddellijk contact opnemen met een arts.

Pilates Voordelen

In Pilates voor Fragile Backs: Het terugkrijgen van Strength & Flexibiliteit Na een operatie, verwonding of ander Rugklachten, auteurs Andra Fischgrund Stanton, Ruth Hiatt-Coblentz, Andra Fischgrund Stanton, en Ruth H. Coblentz uitleggen dat het starten van Pilates eerder vroeger dan later als kan dienen preventief adhesie formaties en de vorming van ongewenste littekenweefsel. In Pilates: Harmonieuze Body Control, Patricia Lamond legt uit dat de maker van Pilates, Joseph Pilates geloofde dat de buikspieren zijn de stuwende kracht van de instantie die verantwoordelijk is voor het verkeer controle. Zo veel Pilates oefeningen richten zich op het versterken van de buikspieren, vooral de transversus buikspieren in je onderbuik onder je navel gebied.

stretching

In Pilates voor Every Body: versterken, verlengen en Tone met deze complete 3-Week Body Makeover, Denise Austin legt uit dat zich uitstrekt van het lichaam voor het uitvoeren van Pilates is van vitaal belang voor uw flexibiliteit. Het verlengen van uw lichaam via stretching kunnen pijn en tederheid te verlichten, verminderen vermoeidheid, een goede circulatie te bevorderen en voldoende ventileren verklevingen, en krijg zuurstof en bloed naar de gebieden waar de abdominale verklevingen hebben gevormd. Austin verklaart ook dat het uitvoeren van Pilates helpt bij het verbeteren van je houding; in plaats van het compenseren voor zwakke buikspieren door het forceren van de heupen naar voren en het lichaam van de aanpassing, kan Pilates de buikspieren te versterken, verminderen abdominale verklevingen, en herstellen van uw houding om de juiste afstemming. Gemeenschappelijke strekt zich richten op het uitrekken van de heupen, de lies, de schouders en de hamstrings.

staccato Breathing

In Pilates: Harmonieuze Body Control, Patricia Lamond legt uit dat Staccato Breathing, een Pilates oefening, kan buikspieren te versterken. Voor deze oefening, de positie van jezelf op een mat in een liggende positie. Leg je handen op je buik. Spreid je vingers en richt de richting van je navel. Contract je buikspieren in de loop van 10 herhalingen door het tekenen van je navel richting je ruggengraat. Adem zes keer diep door het nemen van de korte adem, en adem uit nadat u de eerste set van zes korte adem te voltooien. Voer deze oefening dagelijks om de kans op de vorming van abdominale verklevingen te verminderen en om de bestaande problemen met de hechting formaties te verbeteren.

Rolling als een bal

Patricia Lamond voert ook aan dat de oefening Pilates met Rolling als een bal kan helpen bij het verbeteren van uw mobiliteit en intensiveren buikspieren. Voor deze oefening, zitten op een mat met omhoog naar je romp en je rug gebogen in een C-kromme knieën. Leg je handen op je knieën; rolt naar achteren terwijl u de gekrulde positie te behouden, en rol ernaar uit om terug te keren naar de oorspronkelijke positie. Herhaal deze oefening 10 keer om je buikspieren te versterken. Voer deze oefening daags om de kans op het vormen van abdominale verklevingen verminderen en bestaande problemen met hechting samenstellingen te verbeteren.