Pilates: calorieën verbrand per uur

Pilates: calorieën verbrand per uur

Als u op zoek bent om te verlengen en versterken van de spieren in je armen, benen, en de kern, kan Pilates de training voor jou. Pilates grijpt zowel de geest en lichaam en heeft het vermogen om spieren zonder toevoeging van bulk. Meerdere variabelen zal het aantal calorieën je verbrandt per uur tijdens Pilates beïnvloeden.

Variabelen

Zoals met de meeste andere trainingen, zal het aantal calorieën je verbrandt tijdens een Pilates workout is afhankelijk van factoren zoals uw lengte en gewicht. Een gemiddeld 140 pond sporter zal meer dan 200 calorieën per uur verbranden besteden een gematigde inspanning. Je moet ook rekening houden met de intensiteit van je training en de oefeningen die je compleet. Een intense Pilates workout zal meer dan 500 calorieën per uur verbranden.

oefening Types

De meest voorkomende Pilates moves bevatten variaties van squats, lunges, crunches en push-ups. De intensiteit van Pilates oefening zal afhangen van het niveau. Beginner Pilates zal ongeveer 200 calorieën te verbranden, terwijl de tussenliggende Pilates ongeveer 300 calorieën verbranden. Geavanceerde Pilates besteden maximale energie zal ongeveer 500 calorieën te verbranden.

calorie Burn

Na het berekenen van alle variabelen en het invullen van een uur durende training, heb je verbrand tussen de 200 en 550 calorieën. Om door te gaan verbranden van calorieën en gewicht te verliezen, koppelen uw Pilates workout met een gezond dieet, veel water, en stretching voor en na u uit te werken.