Pijnlijke gewrichten Van Plyometrics

Pijnlijke gewrichten Van Plyometrics

Plyometrics, ook wel bekend als jump training, is een zeer effectieve cardiovasculaire training die ook kan helpen bij het versterken van uw beenspieren. Vanwege de hoge impact karakter van deze training regime, uw gewrichten worden blootgesteld aan spanning en compressie oefening zo. U kunt om pijn te voelen in je gewrichten, zoals je knieën, enkels en voeten. Deze pijn kan duidelijker zijn als u gezamenlijke verwondingen in uw onderste ledematen in het verleden hebben gehad.

Plyometric Intensity

Volgens William P. Ebben, PhD, CSCS, * D, zijn plyometrics lange tijd gebruikt om sporters te helpen verhogen hun kracht en snelheid door jump training. Plyometrische training kan dus vrij intens in vergelijking met andere ziekten ter verhoging van spierkracht en cardiale gezondheid. Atleten kunnen vaak pijnlijke in hun gewrichten na het voltooien van een plyometrische workout geworden als gevolg van de herhaalde landing en springen bewegingen uitgevoerd in een snel tempo. Intensiteit kan worden vergroot door het vergroten van de diepte van een sprong, het toevoegen van weerstand tegen de training in de vorm van gewichten, of een toename van het aantal herhalingen uitgevoerd. Deze toevoegingen kunnen veel stress veroorzaken op de gewrichten, die pijn en pijn kan veroorzaken.

Artritis

Een factor die een toename van de pijn in de gewrichten tijdens plyometrische oefeningen kunnen veroorzaken is als u een geschiedenis van artritis. Artrose komt in je lichaam als gewrichten degenereren of beginnen om kraakbeen te verliezen na verloop van tijd. Deze aandoening kan elke gezamenlijke invloed in je lichaam, met inbegrip van uw knieën, heupen en enkels. Als gevolg van het springen en landing in plyometrische training opgenomen, kan uw gewrichten worden gecomprimeerd en dus beroepen op het kraakbeen in je onderrug gewrichten voor padding om uw landing op te vangen. Als dit kraakbeen is gewond of afgebroken, kan pijn veroorzaken.

Proper Form

Bij het uitvoeren van plyometrische oefeningen, zal u gevraagd worden om meerdere malen te springen gedurende een training om zich te concentreren op de verschillende spieren gebieden van uw benen en lichaam. Als gevolg van de herhaalde springen en landing vereist met plyometrics, zal een minimaal risico op letsel altijd aanwezig zijn, vooral als je verkeerd grond die na een sprong. Het beoefenen van de juiste vorm en het nemen van uw tijd om elke sprong te voltooien zal helpen verlagen van uw risico op het verwonden van een gewricht.

Pijn in Teens

Een andere mogelijke oorzaak van pijn in de gewrichten volgende plyometrische training voort uit de leeftijd van de atleet. Volgens G. Brittenham, in het Journal of voor Lichamelijke Opvoeding, Recreatie en Dans, adolescenten en jonge tieners moeten voorkomen dat het gebruik plyometrics omdat "overmatige belasting in tijden van groei botgroei platen kunnen beschadigen." Deze schade kan veroorzaken aanzienlijke pijn in gewrichten en botten tijd.