Pickleball Voorwaarden

Pickleball is een racket sport die elementen van tennis, badminton en ping-pong combineert. Het wordt gespeeld op een rechter lijkt op een badmintonveld, maar maakt gebruik van een wiffle bal; een lagere netto zorgt voor een snellere spel. De sport kost tijd gewend te bereiken. Het kennen van een aantal van de terminologie kan krijg je gebruikt om de sport sneller.

grenzen

De achterste lijn van de rechtbank heet de baseline en meet 22 voet van het net. De middellijn is de lijn die de rechtbanken doorsnijdt en strekt zich uit van de niet-volley zone lijn naar de baseline. Het kruis rechtbank is het hof schuin tegenover uw hof.

storingen

Een fout is een inbreuk op de regels die de rally eindigt. Dit kan gebeuren door het raken van de bal out of bounds. Een voet fout treedt op wanneer de server niet in slaagt om een ​​voet achter de baseline en de grond als de peddel contact op met de bal te raken te houden. Een voet fout treedt ook op wanneer het stappen in de niet-volley zone.

Volleys en Non-volley Zone

Een volley rally is een continu aantal hits tussen tegenstanders. Een volley is een soort hit wanneer de speler de bal raakt direct na stuitert, vergelijkbaar met de bal scheppen. De niet-volley zone is een 7-voet in de buurt van het net waarin een speler de bal niet mag raken. De niet-volley zone is gemarkeerd met lijnen.

Dienen

Een dienst is een achterbakse lob of een beroerte wordt gebruikt om de bal aan het begin van een punt te zetten in het spel. Een let serveren is een dienst die de bovenkant van het net en landt in de dienst rechter raakt. Het wordt overgespeeld zonder boete of schuld. Een let serveren kan tijdens het recreatief spelen worden toegestaan, maar niet tijdens een toernooi. De server nummer is ofwel "een" of "twee," afhankelijk van een let te dienen, of als je een fout begaan.

Line Gesprekken

Lijn oproepen worden gemaakt door spelers op hun kant van het net. Een partner kan een andere overrulen. Een team kan ook vragen de tegenstanders wat ze zagen en maak een uitspraak van dat. Als geen van beide team een ​​bal over een grens probleem zag, is het spel beslist "in."