Pediatric Dust & Stuifmeel Maskers

Kinderen die zeer allergisch zijn voor pollen en stof zijn of zijn gecompromitteerd immuunsysteem dragen stofmaskers. Een masker heeft een fysieke barrière van allergenen en filter micro-organismen zoals virussen, bacteriën, pollen en benzeen.

Fit

De effectiviteit van een stofmasker wordt bepaald door hoe goed het past. Als dat niet genoeg knus, zal het niet afschrikken wat het zou moeten. Het masker moet ook toestaan ​​dat de gebruiker om te ademen gemakkelijk, hebben comfortabele oor loops en elastisch trimmen en zijn vervaardigd uit precisie microporie openingen en een synthetische micro mono-filament materiaal dat geen ondersteuning biedt voor de groei van bacteriën. Veel kinderen met maskers zijn voorzien van een verstelbare neus bar.

Betekenis

Een pediatrische stofmasker gedragen aan patiënten met respiratoire symptomen die niet gediagnosticeerd zijn. Idealiter zal het stofmasker een 99 procent filtratie-efficiëntie.

Leuk feitje

Kimberly-Clark ontworpen pediatrische maskers met Disney-figuren om de ervaring van het dragen van een masker een beetje minder eng te maken.