PCOS & amp; vastend

PCOS & amp; vastend

PCOS is een uitdagende aandoening van miljoenen vrouwen in de Verenigde Staten. Afgezien van de vaak hartverscheurende kant invloed van onvruchtbaarheid, veel vrouwen met PCOS worstelen met gewichtsbeheersing. Deze strijd wordt vaak toegeschreven aan insulineresistentie of glucose-intolerantie. Veel onderzoekers en artsen zijn nog steeds op zoek naar de beste manieren om dit syndroom en de bijbehorende symptomen te behandelen. Tot op heden is er geen standaardbehandeling plan voor PCOS en pas pas in 2003 heeft de criteria voor de diagnose ook vastgesteld. Een dergelijke vage behandeling normen heeft geleid tot een overvloed aan onwetenschappelijke informatie en aanbevelingen voor de behandeling van deze aandoening.

Insuline-resistentie

Volgens een artikel in oktober 1998 "Moleculaire en Cellulaire Endcrinology", een "uniek" insulineresistentie is grotendeels te wijten aan het gewicht beheer uitdagingen voor vrouwen die lijden aan PCOS. Dit verschijnsel wordt "uniek" bij PCOS patiënten, omdat het een inconsistente symptoom, maar die ongeveer 40 procent van de vrouwen met PCOS. Deze inconsistentie maakt het moeilijk voor artsen en onderzoekers om de juiste medicijnen en behandelingen voorschrijven.

Vasten voor PCOS

Het ontbreken van een standaard behandeling opties laat veel ruimte voor speculatie. Er is een groot deel van de literatuur over websites, in boeken en tijdschriften die vasten aanbevelen als een waardige tactiek voor gewichtsbeheersing in PCOS patiënten. Veel bronnen raden water vasten of sap vasten, en zelfs klysma's en darmspoeling. Deze bronnen in de eerste plaats een holistische standpunt en worden niet ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. In feite, volgens het december 1998 nummer van het "American Journal of Obstetrics and Gynecology," studies hebben aangetoond dat gewichtsbeheersing voor PCOS wordt het best behandeld met een gezonde levensstijl wijzigingen en farmaceutische behandelingen.

Gevolgen van de Vasten

Tijdens het vasten kan worden bevorderd door sommigen als een van de beste manieren om het lichaam detox, het is zeker geen gezonde stap naar gewichtsbeheersing. Vasten significante invloed op de stofwisseling van zelfs een gezond individu, wat resulteert in een trage stofwisseling en crashen bloedsuikerspiegel. Vrouwen met PCOS zijn al worstelt met een trager metabolisme en glucose-intolerantie. Daarom is het vasten zou gewichtsbeheersing problemen verergeren en kan leiden tot overtollig vet opslag wanneer de snelle eindigt, net als de impact van de "yo-yo" dieet.

Gezonde Weight Management voor PCOS

Patiënten met PCOS moeten nauw samenwerken met hun artsen om een ​​gezond dieet en lichaamsbeweging plan te maken samen met het gebruik van zorgvuldig geselecteerde medicijnen en farmaceutische behandelingen om de verscheidenheid van de symptomen die gepaard gaan met PCOS te behandelen. In het algemeen kan een zorgvuldig geportioneerd dieet laag in bewerkte voedingsmiddelen en hoog in fruit, groenten, volle granen en mager vlees te helpen bij gewichtsbeheersing. Naar aanleiding van een consistent eetpatroon gedurende de dag kan ook een impact hebben op het beheer van de bloedsuikerspiegel en gewicht.