Parasite Zapper Instructions

Dr. Hulda Clark introduceerde het concept van het gebruik van low-voltage elektrische stroom gedurende een lange periode van tijd om lichamelijk parasieten te doden. Deze parasieten worden verondersteld door sommigen om infecties en ziekten en doden ze af zal bevordering van de gezondheid veroorzaken. Hoewel deze claims zijn door sommigen zijn bevestigd en ontkend door anderen, de verkoop en het gebruik van "parasiet zappers 'of kortweg' zappers" vervolgt. De zappers uitvoeren van een elektrische stroom rechtstreeks in de handen en voeten. Sinds zappers nog een experimentele apparaat worden beschouwd, gebruik dan voorzichtig vóór het starten van een behandeling programma.

instructies

1 Steek de batterij in het toestel.

2 Voeg een theelepel zout in een kom met warm water en zet apart. U kunt een zoutoplossing in plaats van zout water te gebruiken.

3 Sluit de koperen peddels, polsbanden en voetjes op het hoofdtoestel. De polsbandjes en voetzolen zijn optioneel. Ze niet aansluiten als je niet van plan bent om ze te gebruiken.

4 Dip papieren handdoekjes in het zoute water en wikkel rond de metalen platen van de koper peddels, polsbanden en voetzolen. Dit zal helpen bij elektrische geleidbaarheid.

5 Bevestig de polsbandjes om de handen en aan te passen aan de voorkeur dichtheid. Als dat niet het gebruik van de polsbandjes, houdt stevig op de koperen peddels. Op welke kleur draad, rood of groen, in welke hand. Je zult ze schakelen voor de volgende sessie.

6 Selecteer welke frequentie u wilt en zet het apparaat aan. Het toestel zal elektrische pulsen uit te stoten in je lichaam. Laat dit een looptijd van ten minste 7 tot 14 minuten.

7 Eenmaal gedaan met de eerste sessie, schakelt het toestel en zette de peddels. 20 minuten wachten, dan beginnen met een andere sessie. Als je de peddel met de rode draad in de linkerhand de eerste zitting, zorg ervoor om het te houden in de juiste voor de tweede sessie.

8 Herhaal opnieuw voor een totaal van drie sessies. Wanneer u klaar bent, zet de machine uit, koppel de batterij en zet het toestel uit de buurt.