Pain Relief voor Interne Gordelroos

Als je ervaart interne pijn geassocieerd met gordelroos, kunt u op zoek naar verlichting. Hoewel gordelroos wordt vaak geassocieerd met huiduitslag of blaren, kan de interne symptomen optreden voor en zelfs op de loer liggen na de blaren zijn genezen. Een reactivering van de waterpokken, kan gordelroos ontwikkelen in tijden van stress of ziekte, maar het is niet besmettelijk. Weten hoe de interne symptomen van uw gordelroos effectief te behandelen kan helpen bij het beheren van pijn en ook littekens te voorkomen.

Remedies voor Pain

Voordat gordelroos ontwikkelt zich tot een uitslag of blaren extern, kon je een brandend of pijnlijk gevoel intern ervaren. Blaren en / of een uitslag over het algemeen volgen deze pijn of een branderig gevoel. Volgens de Mayo Clinic, kan ibuprofen of naproxen helpen verlichten deze pijn. Voor ernstige pijn, de Mayo Clinic zegt dat u nodig heeft krachtiger drugs, zoals narcotica, tricyclische antidepressiva, anti-epileptica of zelfs verdovende middelen.

In aanvulling op de verlichting van de pijn met drugs, kan uw arts een antiviraal geneesmiddel dat de pijn en het genezingsproces versnellen kunnen verminderen voorschrijven.

Zelfs voordat je blaren te ontwikkelen, als je pijn is al erg genoeg, of als je het gevoel overdreven moe, zorg ervoor dat uw lichaam te luisteren en in bed blijven, indien mogelijk. Ook ontspanningstechnieken zou kunnen helpen om de pijn te verminderen. Volgens "The Doctors 'Book of home remedies voor vrouwen," oefening en beweging verhoogt ontsteking van de zenuwbanen, wat kan resulteren in een overmatige huiduitslag of zelfs littekens.

Als uw interne gordelroos symptomen ontwikkelen tot een uitslag, heb je verschillende opties voor pijnbestrijding. Als je blaren hebt, zorg ervoor dat ze nat te houden, want de vloeistof verdampt uit je huid, het droogt de blaren, evenals uw huid. Calamine lotion kan helpen uitdrogen blaren, ook.

U kunt ook genieten van een washandje in de koude melk en houd het aan uw blistery uitslag (es), als melk heeft een rustgevend effect op de uitslag.

Om droge blaren, maken een pasta van water gemengd met bakpoeder te verspreiden over het getroffen gebied.

Nadat de blaren zijn genezen, kan je nog steeds interne pijn, als de zenuwuiteinden worden nog steeds aangetast. Overweeg het gebruik van een crème die capsaïcine, een stof gevonden in rode chili pepers bevat. Deze crème zorgt ervoor dat je zenuwuiteinden te vuren tot er geen pijn veroorzaken chemische wordt gelaten.

Wanneer moet u een arts

Als u een arts binnen 48 uur na het begin van uw gordelroos te zien, moet u in staat om het virus onder controle te krijgen en littekens te voorkomen. Daarnaast kan snel nemen van antivirale medicijnen helpen voorkomen dat de aanhoudende zenuwpijn geassocieerd met gordelroos.