Pain Relief voor een Ooginfectie

Oogontstekingen worden veroorzaakt door bacteriën of virussen. Gemeenschappelijke ooginfecties omvatten conjunctivitis, algemeen bekend als roze oog; blefaritis cellulitis; hoornvlieszweer en trachoom. Contactlensdragers vaak ervaren ooginfecties van de bacteriën te bouwen op het contact als ze er niet in geslaagd om het te desinfecteren. Deze infecties kunnen beïnvloeden verschillende delen van het oog van het deksel aan het hoornvlies en zelfs de optische zenuwen. infecties oog veroorzaken vaak pijn, waarvoor er verschillende behandelingsmogelijkheden.

symptomen

Als je jeuk en schilfering van uw oogleden te ervaren, kunt u een ooginfectie te hebben. Pijn, wazig zien en waterige ogen zijn ook gemeenschappelijke symptomen. U kunt ook ontslag ondervinden van je oog, en zwelling aan uw oog of oogleden.

pijnbehandeling

De meeste ooginfectie pijn kan worden verzacht met een warm kompres toegepast op uw ogen. Als u medicijnen voor uw infectie en het warm kompres niet helpt, moet je proberen een koele, natte kompres om de jeuk symptomen te verlichten.

Gebruik over-the-counter kunsttranen om uw pijn te verlichten. U kunt kopen deze bij uw plaatselijke apotheek.

U kunt een over-the-counter pijnstiller te proberen, zoals paracetamol of ibuprofen, om de pijn te verlichten.

Vermijd verdere irritatie van het oog door het staken van gebruik oog make-up totdat infectie duidelijk, naast de ogen te beschermen tegen vuil en andere irriterende stoffen.

het voorkomen

infecties oog kan worden verspreid door contact met ontslag uit het oog, dat de agenten die uw infectie veroorzaakt bevat. Als je je ogen aanraakt, je hand moet dan bacteriën op, die kan worden verspreid naar wat je hand dan raakt. Om te voorkomen dat het verspreiden van ooginfecties, uw handen wassen vóór of na het aanraken van uw ogen of het gezicht, en nadat hij geneeskunde in je ogen.

Do make-up niet te delen. Wat nog belangrijker is, geen gebruik maken van make-up totdat de infectie genezen is, zoals u zelf zou kunnen infecteren. Verder geen handdoeken of andere linnen delen.

Raadpleeg uw arts

Voor de meeste ooginfecties, moet u uw arts te zien. Te diagnosticeren wat teistert u, zal uw arts een monster van de vloeistof te nemen van uw oog met een wattenstaafje, en hebben het geanalyseerd om de infectie juiste diagnose.

Uw arts zal antibiotica voorschrijven om bacteriële infecties te behandelen. Deze antibiotica kunnen pillen mondeling of oogdruppels en zalven, die drie keer per dag moeten worden aangebracht op de binnenzijde van het ooglid gedurende één week.