Overbelastingsletsels op een elliptische

Overbelastingsletsels op een elliptische

Elliptische stelsels zijn een go-to stuk van hart- en fitnessapparatuur voor mensen met onderlichaam blessures die nog willen een aanzienlijke hoeveelheid calorieën te verbranden. Dat wil niet zeggen dat elliptische stelsels zijn perfect; net als bij elke repeterende bewegingen, elliptische stelsels hebben gemeenschappelijke overbelastingsletsels. De stam of het zetten van uw lichaam in een vaste positie met een constante beweging over een langere periode van tijd kan spanning op gewrichten en spieren. De beste optie bij het doen van cardiovasculaire oefening is om de modus te schakelen en houd je lichaam vallen in een routine.

Beschrijving

Een elliptische is een low-impact, total-body stuk van cardio-apparatuur. Het simuleert het lopen, maar zonder de impact van uw voeten op de grond, omdat uw voeten zijn in voortdurend contact met de voet pads. Op veel machines, je armen vast te houden aan het stuur, dat de pomp op het ritme van je benen, dus het werkt zowel de spieren van de boven- en onderlichaam. De elliptische is meestal een goede optie voor mensen die zijn nieuwere uit te oefenen en de noodzaak om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Definitie

Overbelastingsletsels optreden wanneer het lichaam heeft herhaald, consequente nadruk gelegd op het zonder fatsoenlijke rust en herstel periodes. Ze kunnen het verkorten van bepaalde spieren en de rek van anderen inhouden, waardoor onevenwichtigheden die schade verder toenemen. Overbelastingsletsels zich ook voordoen wanneer de gewrichten van natuurlijke afstemming worden geplaatst, waardoor de slijtage die gewrichten kunnen verzwakken en leiden tot verwondingen en artritis.

mechanismen

De meest voorkomende overmatige schade aan de elliptische omvat de knie. Rick Kaselj, een kinesiologist en revalidatie expert, zegt de elliptische krachten je lichaam in een vaste positie die niet van nature kan worden in uw goede afstemming. Als uw heupen zijn breder dan de pedalen, dan kan je knieën naar binnen buigen, waardoor stress op de mediale gebied van het gewricht. De elliptische dwingt je te oefenen op de bal van je voeten, waarbij de quadriceps spieren aangrijpt. Dit kan trekken aan de patella of knieschijf en scherpe pijn kunnen hebben op de bovenkant van de knie, ook wel patella femorale syndroom.

vermijden

Te oefenen op de elliptische kunnen bepaalde voorwaarden verergeren en leiden tot verdere schade. Of de elliptische zelf verantwoordelijk voor deze letsels of ze worden alleen maar verergerd door het, is het best om de elliptische vermijden als je ze hebt. Volgens Damien Howell Fysiotherapie, deze omvatten elk type voetblessure met pijn aan de bal van de voet, zoals ingestort bogen, Morton's neuroma, bunion of artritis, omdat de meeste elliptische werk vereist dat op je tenen. Vermijd de elliptische als u pijn in de heupen of de bodem, ook wel piriformis syndroom, omdat de elliptische verder de piriformis kunnen aanhalen en verergeren de toestand.

het voorkomen

De beste manier om overmatig blessures te voorkomen is de verandering van uw wijze van oefening. De American Council on Exercise adviseert 30 minuten van cardiovasculaire oefening op de meeste dagen van de week. Verander het tot zwemmen, loopband of fietsen op te nemen. Het zal u te houden van het vallen in een sleur en wekken een betere voordelen voor de gezondheid dan alleen met behulp van een mode. Stretch na elke training om de spieren onevenwichtigheden te voorkomen. Na het gebruik van de elliptische, strek je quadriceps, kuiten, hamstrings en terug naar overmatige verstrakking te voorkomen.