Over Weight Loss Secrets Ze Don & # 039; t wil dat je weet

Over Weight Loss Secrets Ze Don & # 039; t wil dat je weet

Als je ooit door de kanalen 's avonds laat heb omgedraaid, heb je ongetwijfeld gezien infomercial na infomercial voor het laatste koekje dieet, gewichtsverlies drank, ab verloopstuk of zelfs kin sporter. Deze advertenties maken dwingende gevallen, vaak door middel van geloofwaardige getuigenissen en gezaghebbende klinkende onderzoek. Wat de voeding industrie niet wil dat je weet is dat je een betere kans om gewicht te verliezen door het eten van je eigen geld dan door het verspillen van het op hun producten.

Dieet pillen zijn niet veilig

Dieet pillen en supplementen zijn zowel duur en potentieel gevaarlijk. Ze zijn niet gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, dus je kunt er niet zeker van dat ze veilig en effectief is. Natuurlijke producten niet uw veiligheid kansen te vergroten, ook niet. Natuur maakt veel natuurlijke en dodelijke vergiften. Houd in gedachten dat "expert studies" en getuigenissen gemakkelijk worden gekocht en verkocht door dieetpil fabrikanten om hun producten lijken betrouwbaar. Sla elke vorm van gewichtsverlies steun die je niet goed met uw arts heeft besproken.

You Do not Need eetlustremmers

Eetlustremmers impliceren dat je het gewicht zou kunnen verliezen als je gewoon zou stoppen met eten. Dit begrip houdt geen rekening met dat je moet eten om gewicht te verliezen. Als je niet genoeg eet, je lichaam tot stilstand en maakt gewichtsverlies nog moeilijker. Wat erger is, restrictieve diëten en eten politie het opzetten van een psychologische val die maakt je voortdurend hunkert naar wat je niet kunt hebben, volgens de "Intuitive Eating" auteurs Evelyn Tribole en Elyse Resch. Als u wel een beetje hulp aan te passen aan controle calorie, oefening onderdrukt uw eetlust natuurlijk. Maaltijden en snacks die vezels, eiwitten en gezonde vetten bevatten langer duren om te verteren en helpen u volledige langer te blijven.

U kunt niet hoek verkleinen

Die beroemde advertenties die een slappe buik direct omgezet in een keiharde six-pack met de nieuwste crunch machine tonen zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid. Het is niet mogelijk om gewicht te verliezen in slechts een deel van je lichaam, volgens de American Council on Exercise. Producten die een spiergroep te richten dat ook te doen - ze versterken een spiergroep. Zij hebben geen betrekking op de vetlaag op de top van de spieren. Je moet dat vet door middel van aërobe oefening en calorie controle verliezen voordat je de spier eronder kan zien.

Fad diëten niet werken

De American Heart Association heeft geprobeerd om de boodschap al jaren dat diëten niet werken verspreiden. Als een dieet vraagt ​​u op te geven elk soort voedsel, zoals alles wit, of vraagt ​​u om van te leven op slechts een paar soorten voedsel, niet alleen heb je het risico niet het krijgen van de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, maar loopt u het risico te vertragen je stofwisseling. Wanneer dat gebeurt, je al je gewicht terug te krijgen, en soms meer, als je eenmaal onvermijdelijk stoppen met het eten van zo'n moeilijke-to-stick-met een dieet.

Je mag niet nodig om gewicht te verliezen

Het dieet industrie bloeit op onrealistische beelden van schoonheid voor zowel mannen als vrouwen. Modellen en acteurs vaak lager zijn dan hun gezonde gewichten. Als je ondergewicht bent, je gezicht gezondheidsproblemen, zoals een onvruchtbaarheid, spierverlies en verminderd vermogen om infecties te bestrijden. Als je op een gezond gewicht, en je hebt een gezond lichaam, is er geen medisch noodzakelijke behoefte om gewicht te verliezen. Leer lief te hebben en te accepteren uw lichaam en zorg goed voor het met gezonde voeding en regelmatige fysieke activiteit.