Over Waterberging

Over Waterberging


waterretentie, ook bekend als oedeem, is een ongemakkelijke aandoening die voortvloeit uit de aanwezigheid van te veel water binnenkomst en verblijf in de zachte weefsels van het lichaam. Terwijl waterretentie ontstaat als gevolg van verschillende algemene redenen die weinig wellicht geen lange termijn schade aan de systemische middelen van het lichaam, zijn er een aantal situaties die onmiddellijke medische aandacht kan vereisen. Daarom is het begrijpen van de cyclus van de omstandigheden die het vasthouden van water kan veroorzaken is belangrijk voor het behoud van de algehele gezondheid en welzijn.

Identificatie

De aanwezigheid van het vasthouden van water in het lichaam kan maag zwelling of opgeblazen gevoel, samen met aanzienlijke veranderingen in gewicht. Wanneer zwelling wordt geassocieerd met het onderlijf, ademhalingsproblemen kunnen ook optreden als gevolg van overmatige druk op het membraan. In extreme gevallen van de ledematen kan de huid die de gezwollen gebied rond rekken en neem het op een glanzend uiterlijk, tranende en ulcerating als gevolg van de intense druk. In longoedeem, het gebied omvat het hart vult met water wat resulteert in ernstige cardiale risico's.

Preventie / Solution

Elk aantal medische aandoeningen kunnen leiden tot het vasthouden van water, met name hart-en vaatziekten, nierziekten, en problemen met de schildklier. Al deze vereisen het gebruik van geneesmiddelen te beheersen en elimineren het risico van gevaarlijke verdrinking van het zachte weefsel. Menstruatie en zwangerschap zijn ook geassocieerd met het vasthouden van water, die kunnen worden gecontroleerd door middel van verbeterde aangepast dieet en lichaamsbeweging. Een belangrijke factor bij het voorkomen van overtollig water retentie is het monitoren van zoutinname. Overschakelen naar een zoutarm dieet, of elimineren zout allemaal bij elkaar kunnen positieve resultaten in het verminderen van het lichaamsgewicht, veroorzaakt door het vasthouden van vocht evenals zwelling van de ledematen en de buik te hebben.

Waarschuwing

De zwelling en ongemak die worden veroorzaakt door vochtophoping kan wat naar hun geneeskundekabinetten op zoek diuretica om het overtollige water te verminderen. Helaas is deze werkwijze voor het behandelen waterretentie tekortschiet uitharden van het probleem. Als feite kan het gebruik van diuretica een slechte situatie nog erger. Het verlies van natrium dat wordt aangemoedigd diuretica houdt ook een verlies van water en waardevolle mineralen die belangrijk zijn voor het lichaam. Dit scenario kan leiden tot extra voeding betreft op basis van problemen en uitdroging. Een wijziging in eetgewoonten en bewegen de voorkeur in plaats van het gebruik van diuretica, behalve in extreme omstandigheden die cardiale problemen betrokken.

misvattingen

Onder de misvattingen met betrekking tot het vasthouden van water is het geloof dat het toevoegen van meer water om je dieet zal verder opgeblazen gevoel veroorzaken. Dit is absoluut niet waar. In feite is een van de beste manieren om het overtollige water in de weke delen van het lichaam te verminderen is om nog meer water drinken dan normaal. Het lichaam zal beginnen om water op te slaan wanneer de stofwisseling bedreigd voelt of in gevaar van uitdroging, en als je niet genoeg drinkt zul je beginnen om het te behouden. Het drinken van minstens twee liter water per dag zal helpen het lichaam het bedrag dat slaat te verminderen, en zelfs helpen om een ​​paar ponden te laten vallen.

Theorieën / Speculatie

Hoewel er veel aandacht voor veranderingen in de voeding die het risico op waterretentie gecombineerd met lichaamsbeweging en het toedienen van medicatie bij ernstige gevallen kan verminderen is, heeft verder onderzoek theorie dat homeopathische middelen ook risico kan verminderen. Bananen is aangetoond dat het lichaam wateropslag bestrijden door inbrengen kalium in het systeem, welke blokken overtollig water in het zachte weefsel van het lichaam. De inname van cranberrysap en kool zijn ook gezegd om hetzelfde effect te hebben. Het eten van een dagelijkse portie yoghurt releases actieve culturen die de maag te beschermen, en helpt ook het lichaam om de noodzaak om water op te slaan en opgeblazen gevoel weerstaan.