Over Vetverbranders

Over Vetverbranders


In een wanhoop om gewicht te verliezen, veel mensen weer aan vetverbranders voor hulp. De meeste vetverbranders zijn pillen met bepaalde plantaardige ingrediënten die beweren energie of stofwisseling te verhogen. Andere vetverbranders eetlust te onderdrukken. Met zo veel vetverbranders op de markt, kan het overweldigend zijn om te weten welke te kiezen. Dat is waarom het belangrijk is om te weten hoe de verschillende branders werken, zodat u kunt degene die het beste past bij uw behoeften te kiezen.

Natural Vetverbranders

Vaak lijners willen vetverbranders proberen, maar zijn bang om drugs te gebruiken. Natuurlijke vetverbranders bieden een manier om gewicht te verliezen zonder het gebruik van drugs. Natuurlijk is anders gedefinieerd in verschillende landen. Echter, in het algemeen, het is een verbinding bestaande in zijn natuurlijke staat, die ofwel is afgeleid van natuurlijk voedsel of planten. Sommige vetverbranding natuurlijke voedingsmiddelen bevatten pastinaken, wortelen, rutabagas, radijs, ui en bieslook. Rapen, die een andere vetverbrandende groente zijn, dienen als een uitstekende vervanger voor aardappelen. Groene thee extract wordt ook gebruikt als een natuurlijk vet brander.

Stimulerende middelen en niet-stimulerende Vetverbranders

Stimulant vetverbranders, ook wel thermogenics, verbrandt vet door het verhogen van de stofwisseling. Verhoogde stofwisseling produceert warmte, het verhogen van het lichaam van de kerntemperatuur. Naast het verhogen van de stofwisseling, thermogene vetverbranders ook het centrale zenuwstelsel stimuleren. Dieet bestanddelen gevonden in thermogene vetverbranders omvatten efedrine, cafeïne, yohimbine en synephrine. In plaats van stimuleren het centrale zenuwstelsel, niet-stimulerende vetverbranders metabolisme verhogen. Enkele belangrijke voedingsingrediënten in niet-stimulerende vetverbranders zijn geconjugeerd linolzuur (CLA), 7-Keto, L-Carnitine, hydroxycitroenzuur en pyruvaat.

eetlustremmers

Eetlustremmers, die het verlangen naar eten te verlagen, zijn gegroepeerd in twee hoofdcategorieën: amfetamine en kruiden. De meeste amfetamines zijn verboden in Amerika. Wees voorzichtig met kruiden eetlustremmers beweren ongewoon snel gewichtsverlies resultaten zoals ephedra die is verboden door de Food and Drug Administration (FDA) wegens ernstige bijwerkingen aan te bieden.

schildklier regulators

Omdat de schildklier controleert stofwisseling, schildklier worden regelaars gebruikt om het metabolisme te stimuleren, waardoor Dieter verhoogde energie, wat resulteert in meer calorieën verbrand. Schildklier supplementen vervangen wat het lichaam normaal gesproken zou produceren. Dit laat het lichaam te optimaliseren en de controle van de schildklier, waardoor het om te werken bij een hogere mate dan nu het geval op zijn eigen. Guggulsterones en forskoline zijn de populaire dieet ingrediënten gevonden in de schildklier toezichthouders.

blokkers

Carb-blokkers remmen enzymen die koolhydraten verteren in voedingsmiddelen. Meestal zijn de koolhydraten in voedingsmiddelen zijn de grootste bedreiging voor lijners omdat ze het grootste deel van het voedsel dat lijners hunkeren. Wanneer koolhydraten worden verbruikt, het resulteert in een cascade van lichamelijke gebeurtenissen, het verlaten van de dieter honger. Ze laten de koolhydraten direct doorsturen van uw systeem zonder het verhogen van uw dagelijkse hoeveelheid calorieën. Vet blokkers werken door zich te binden vet in clusters en vervolgens elimineren. Dit proces voorkomt dat vet in de voeding wordt geabsorbeerd in het lichaam.

misvattingen

Hoewel vetverbranders meestal worden geclassificeerd als gewicht producten, worden zij niet beschouwd als producten van het gewichtsverlies. Je kunt eigenlijk gewichtstoename in het gewichtsverlies proces, omdat vet minder dan spier weegt. Met andere woorden, ook al is je lichaam vet percentages kunnen dalen, de nummers te zien op de schaal kunnen gaan in plaats van naar beneden.

Waarschuwing

Omdat het onzeker is dat vetverbranders werken of als ze veilig indien genomen over een langere periode, is voorzichtigheid geboden. In plaats van volledig afhankelijk zijn van pillen die bijwerkingen kunnen veroorzaken of niet zo effectief als beweerd te zijn, het is beter om gewicht te verliezen door een gezond dieet en het uitoefenen. Zelfs de beste natuurlijke vetverbranders zal niet effectief zonder consistente dieet en lichaamsbeweging zijn.