Over Tattoo Removal Artsen

Het krijgen van een nieuwe tatoeage kan een heleboel plezier --- op dat moment zijn. In de loop der jaren echter een tatoeage kan blijken uit een kunstwerk in een schaamte of een herinnering aan een deel van je leven je liever vergeten. Het is tijd om een ​​tatoeage verwijderen arts te vinden. Voordat u de tatoeage verwijdering te starten, moet u weten over de verschillende vormen van behandeling, de risico's en over de beste manier om een ​​gekwalificeerde tatoeage verwijdering dokter halen.

Functie

Laser chirurgie is de meest populaire vorm van tatoeage verwijderen. Pulsen van laserlicht doordringen in de huid en afbreken tattoo inkt. Het aantal sessies arts nodig is afhankelijk van de grootte en de kleur van de tatoeage. Intense Pulsed Light (IPL) behandeling is vergelijkbaar met laserchirurgie. IPL kan effectiever zijn in het volledig verwijderen van tattoo inkt dan laserchirurgie zijn. Andere technieken die worden gebruikt om tatoeages te verwijderen omvatten dermabrasie en salibrasion, die in feite schraap de tatoeage uit de huid, en het uitsnijden van de getatoeëerde huid.

risico's

Alle methoden van tatoeage verwijderen dragen een aantal risico's, en er is geen garantie dat uw tattoo volledig zal verdwijnen. Laserchirurgie heeft de neiging om de huid pigment te verwijderen, terwijl de IPL vlekken op de huid kunnen veroorzaken. Er is ook een risico op allergische reacties op deze behandelingen. Dermabrasie, kunnen salibration en uitsnijding littekens achter te laten. Mensen met een donkere huid zijn vooral het risico op littekenvorming. Tatoeage verwijderen is een nauwkeurig proces; als de arts het uitvoeren van de tatoeage verwijdering is onervaren of onzorgvuldig, bent u op een hoger risico op littekens of infectie.

Artsen

Dermatologen en plastisch chirurgen zijn de soorten van artsen die tatoeage verwijdering uit te voeren. Dus hoe kan je de beste dermatoloog of plastisch chirurg voor u te vinden? Uw huisarts kan een aanbeveling voor je hebt. Een andere manier om een ​​goede arts te vinden is op zoek naar een board-gecertificeerde dermatoloog of plastisch chirurg. Het is mogelijk om uit te vinden of er een dermatoloog of plastisch chirurg is board-gecertificeerd via het internet (zie bronnen).

overwegingen

Je moet vragen uw tatoeage verwijderen arts een paar vragen voor het plegen van jezelf. Als je met laserchirurgie, vraag dan de tatoeage verwijdering arts welke soorten lasers die hij gebruikt. Hoe meer soorten hij noemt, hoe meer kans je hebt om uw tattoo volledig gewist (verschillende soorten lasers beter werken op verschillende kleuren). Sommige artsen laat een verpleegkundige of technicus bedienen van de laser of IPL machine. Je betaalt, dus verdien je het om de persoonlijke aandacht van de dermatoloog of plastisch chirurg te hebben.

potentieel

In de toekomst kunnen mensen die willen om zich te ontdoen van hun tatoeages niet zo veel tijd doorbrengen op het kantoor van de tatoeage verwijdering arts. Lasers die korter lichtpulsen uitstralen ontwikkeld. Deze lasers moet worden verminderd, waardoor de hoeveelheid sessies arts nodig om een ​​tatoeage te verwijderen. Zij kunnen ook minimaliseren beschadiging van de huid. Wetenschappers zijn ook de ontwikkeling en bevordering van nieuwe soorten tatoegeringsinkt zoals inkt die kan worden verwijderd door een magneet of inkt in microscopische capsules die gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid.