Over onderarm Passing in Volleybal

Onderarm passeren is een basisvaardigheid in het volleybal, dat heet een "pas" wanneer u een te dienen en een "graven" als je omgaan met spike van een tegenstander of een andere aanval. Gebruik deze techniek wanneer de bal onder uw hoofd, anders moet je een overhead set gebruiken.

expert Insight

Stel dat de klaar positie voor elk punt, of wanneer het andere team bereidt een nieuwe aanval. Houd je voeten schouder afstand van elkaar met de knieën gebogen en een been iets voor de ander. Je moet comfortabel in deze houding te voelen, met het gewicht rust op de bal van je voeten. Nu ben je klaar om in actie te zijn.

overwegingen

Voordat je kunt werken aan het voorbijgaan, moet u zich concentreren op de bal daadwerkelijk bereiken. Om optimale resultaten te bereiken, ga naar je plek voordat de bal doet. Als je beweegt, niet kruis je voeten of laat uw hoofd stuiteren.

Kenmerken

Om een ​​technisch goed onderarm pas produceren, breng je armen samen om een ​​platform te creëren af ​​waarvan de bal terugkaatst. Houd armen gestrekt en weg van het lichaam op een hoek van 90 graden. uit te breiden dan je benen uit de gebogen positie en bewegen armen van de schouders. Zorg er altijd contact met de bal op je onderarmen, niet de handen, net boven de pols. Eindig de pas met je handen geconfronteerd met de richting waarin u de bal te gaan.

Waarschuwing

Er zijn veel fouten om dolende onderarm passes gemeen. Deze fouten kunnen geen beweging naar de bal, gebogen ellebogen, te veel armzwaai, handen uit elkaar onder meer bij het gesprek met de bal en de bal slaan op de handen in plaats van de onderarmen.

Geschiedenis

William Morgan creëerde de eerste wedstrijd van volleybal in Holyoke, Massachusetts, op 9 februari 1895. Morgan, een YMCA directeur, nam aspecten van zowel handbal en tennis om de regels te maken voor wat hij Mintonette genoemd. Toen Alfred Halstead observeerde de "Volleren" aard van het spel het volgende jaar, werd het bekend als volleybal.