Over magnesiumtekort & amp; Duizeligheid

Over magnesiumtekort & amp; Duizeligheid

Magnesium is een essentieel mineraal overvloedig in het lichaam die essentieel is voor goede gezondheid. Magnesium is vereist door de skeletspieren, nieren en het hart te functioneren. Ongeveer 50 procent van het magnesium in het menselijk lichaam wordt gevonden in bot. Bovendien wordt slechts 1 procent in het bloed, terwijl de rest wordt gevonden in weefsels en organen cellen. Gegevens uit de 1999-2000 National Health and Nutrition Examination Survey blijkt dat veel volwassenen in de Verenigde Staten niet aan de aanbevolen hoeveelheden van magnesium te krijgen in hun voeding. Een tekort aan magnesium veroorzaakt een verscheidenheid aan symptomen, waaronder duizeligheid - een verlies van evenwicht en gevoel van duizeligheid.

Functie

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam. Het helpt handhaven normale samentrekken van de spieren en ontspanning, zenuwfunctie, een gestage hartritme, een gezond immuunsysteem en sterke botten. Het helpt bij de productie en het transport van energie, de productie van eiwitten en enzymatische reacties. Magnesium reguleert bloedsuikerspiegel, bevordert een normale bloeddruk en is van bijzonder belang bij het voorkomen van chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en diabetes. Wanneer magnesium wordt ingenomen, wordt geabsorbeerd door de dunne darm; overmaat wordt uitgescheiden door de nieren via de urine.

Aanbevolen Dagelijkse inname

De Food and Nutrition Board van het Institute of Medicine vestigde de gemiddelde dagelijkse inname van magnesium, dat voldoende is om de voedingsstoffen eisen van bijna alle gezonde individuen te voldoen. Kinderen van 1 tot 3 80 mg vereisen, terwijl de leeftijden 4-8 behoefte 130 mg en kinderen van 9-13 vereisen 240 mg magnesium per dag. Adolescente jongens leeftijden 14 tot 18 jaar nodig 410 mg, terwijl de adolescente meisjes vereisen 360 mg magnesium per dag. Men 19 tot 30 nodig 400 mg, oplopend tot 420 mg magnesium per dag na de leeftijd van 31 vrouwen 19 tot 30 310 mg vereisen, oplopend tot 320 mg magnesium per dag na de leeftijd van 31 Daily magnesium eisen zijn hoger tijdens de zwangerschap, maar niet het geven van borstvoeding.

hypomagnesiëmie

Hoewel de meeste Amerikanen niet de aanbevolen hoeveelheden magnesium, wordt een ware-deficiëntie zeldzaam. Er is echter bezorgdheid dat veel volwassenen onvoldoende magnesium reserves in hun lichaam. Hypomagnesiëmie wordt gekenmerkt door een abnormaal lage magnesium in uw bloed. Een tekort aan magnesium wordt meestal veroorzaakt door onvoldoende inname geassocieerd met alcoholisme of een slechte voeding, trauma in verband met een operatie of brandwonden, ongewoon hoge verliezen als bij chronische diarree, braken, zweten of overmatig urineren, ondervoeding of malabsorptie, medicijngebruik met inbegrip van diuretica, antibiotica en anti-neoplastische, hoge bloeddruk calcium en hyperaldosteronisme. Uw arts moet controleren uw magnesium winkels en de noodzaak van suppletie.

symptomen

Symptomen die verband houden met een tekort aan magnesium hebben drie categorieën: vroeg, matige en ernstige. In eerste instantie kun je apathie, vermoeidheid, anorexie, verwardheid, slapeloosheid, prikkelbaarheid, spiertrekkingen en slecht geheugen te ervaren. Zoals het tekort verergert, kunt u een verminderd vermogen om te leren, cardiovasculaire veranderingen en een snelle hartslag te ervaren. Indien onbehandeld, zal een tekort aan magnesium delirium, gevoelloosheid, tintelingen, depressie, hallucinaties, abnormale oogbewegingen, convulsies en duizeligheid veroorzaken.

Duizeligheid

Vertigo is het gevoel van flauwte, duizeligheid of verlies van evenwicht. Het kan verergeren wanneer u zitten; kan ernstig genoeg zijn om misselijkheid en braken veroorzaken. Magnesium is een mineraal nodig is voor elektrolyt balans in je lichaam. Als u een voldoende hoeveelheid magnesium missen, kan je hersenen geen berichten ontvangen van uw gevoelszenuwen zoals het hoort. Bovendien kan de hersenen boodschappen van het binnenoor die beweging en zwaartekracht gevoeld interpreteren, zelfs wanneer er geen beweging. Dit zal een duizeligheid en verlies van evenwicht veroorzaken.

Behandeling

Het is belangrijk te diagnosticeren en behandelen van de onderliggende oorzaak van hypomagnesiëmie als eerste. Behandeling is afhankelijk van de aard en oorzaak van het gebrek. Gewoonlijk behandeling omvat rehydratie via een ader, medicatie om de ernst van de symptomen en een magnesium-rijk dieet verlichten. Groenten zoals donkere bladgroenten en avocado's, fruit, zoals bananen en gedroogde abrikozen, noten zoals amandelen, walnoten en cashewnoten, peulvruchten zoals gedroogde erwten en bonen, sojaproducten en volkoren granen zoals bruine rijst en gierst zijn goede bronnen van dietary magnesium. Het consumeren van een uitgebalanceerd dieet met voedingsmiddelen uit elk van de groepen levensmiddelen zal ervoor zorgen dat u aan uw dagelijkse magnesium behoeften en helpen bij het voorkomen van een dieet tekort.