Over Homemade Remedies voor Acne

Acne is een aandoening die meestal geassocieerd met tieners. Echter het betreft ook volwassenen. Meer dan 17 miljoen Amerikaanse last hebben van volwassen acne. Er zijn tal van over-the-counter acne behandelingen, variërend van crèmes om wast gezicht. Voor meer ernstige gevallen zijn er actuele en orale medicijnen voorschrijven. Maar als je iets meer natuurlijk wilt, waarom niet proberen een van deze zelfgemaakte remedies? Deze behandelingen zijn vaak net zo effectief als de conventionele, maar minder kostbaar en minder ongewenste bijwerkingen.

symptomen

De term "acne" verwijst gewoonlijk naar één of meer van de volgende symptomen: rode vlekken (puisten), vettige huid, mee-eters (open comedonen), whiteheads (gesloten comedonen) en diep ontstoken laesies. Deze symptomen kunnen variëren van mild tot zeer ernstig. Plukken aan een puistje kan leiden tot infecties en lange termijn littekens. Acne wordt vaak geassocieerd met een laag gevoel van eigenwaarde en sociale problemen.

Oorzaken

Acne wordt veroorzaakt door overactieve talgklieren. Deze klieren scheiden een olieachtige substantie genaamd talg op de huid. Talg houdt de huid zacht en soepel. Mensen die last hebben van acne hebben een hogere dan normale niveaus van het geslachtshormoon testosterone.The extra testosteron veroorzaakt talgklieren overactief en produceren van overtollig talg, die wordt gevangen door de laag van dode huidcellen die de opening naar haarfollikels lijn. Dit leidt tot mee-eters en whiteheads, die de perfecte voedingsbodem voor de bacterie Propionibacterium acnes zijn. Hierdoor bacterie die ontsteking veroorzaakt, waardoor puistjes.

Homemade Remedies

Tandpasta is een geweldig alternatief voor crème spotten; Het droogt puistjes. Doe wat op je gezicht voor het slapen gaan. De puistjes zal krimpen ochtend. Havermout is een geweldige acne masker. Mash up een aantal havermout en warm water. Wrijf het op je huid te exfoliëren dan laat het drogen. Zodra het droog is, spoel af met warm water. Uw huid wordt gladder en minder vettig aanvoelen. Azijn is een goed goedkoop alternatief voor reinigers. Gebruik het voor het slapen gaan, zodat je niet ruiken van het tijdens de dag. Probeer ook een combinatie van azijn en zout voor een goede scrub. Tea tree olie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Het zal de bacteriën die acne veroorzaakt zonder uit te drogen je huid te doden. Maak een honing en appel masker door het combineren van appelpulp met honing. Breng aan op het gezicht en laat het op voor 15 minuten voordat het af te wassen.

acne Diet

In het verleden, mensen geloofden dat het eten van vette voedingsmiddelen veroorzaakt acne. Dit is bewezen dat niet het geval is en er is niet zoiets als een speciale acne dieet. Het beste wat te doen is om een ​​evenwichtige voeding die veel verse groenten en fruit bevat eten. Het drinken van water helpt om de huid zacht en soepel te houden. Als u wilt aan te vullen uw dieet met vitamine pillen, probeer dan vitamine A en zink.

waarschuwingen

Terwijl de meeste home remedies zijn over het algemeen veilig is, is het een goed idee om uw arts te raadplegen voordat u een van hen. Dit geldt vooral voor mensen met extra gevoelige huid. Als uw acne ernstig is, kan de zelfgemaakte behandelingen niet genoeg zijn. Vraag uw arts u verwijzen naar een dermatoloog, die sterker behandelingen kan voorschrijven.