Over het verbeteren van gezonde gewrichten zonder supplementen of Medicine

Wanneer mensen denken aan het verbeteren van hun gezondheid van de gewrichten, zijn ze meestal onmiddellijk denken aan glucosamine. Dit supplement, samen met vele andere vitaminen en voedingsstoffen, heeft een belangrijke rol in de gezondheid van de gewrichten te spelen. Echter, kunt u uw gezamenlijke gezondheid te verbeteren zonder supplementen of medicijnen. Een benadering is om uw oefening regime op maat door de integratie van verschillende soorten oefeningen die de algehele gezondheid van de gewrichten en de stabiliteit te verbeteren.

instructies

1 Stretch elke ochtend.

2 Draai je armen langzaam in kleine en grote cirkels. Oefen leunt naar voren in de richting van je tenen en langzaam het buigen van links naar rechts. Deze en andere range-of-motion oefeningen te verlichten stijfheid en het verhogen van uw vermogen om te bewegen het doen van een normale, dagelijkse taken. Als je balans problemen, dan kan deze oefeningen je conditie te verbeteren, maar je moet een fysiotherapeut te raadplegen over de veiligste manier om dat te doen.

3 Trainen met gewichten. Houd een licht gewicht in elke hand en hef je je armen naar de zijkant, zodat de gewichten op de kin-niveau en je ellebogen uitsteken als vleugels. U kunt ook houd de gewichten op borsthoogte met je armen gebogen, dan buig je armen naar buiten. Dit zal je borst spieren te versterken, terwijl het verbetert je schouder gewrichten.

4 Lunge. Het doen van zo weinig als 20 lunges aan elke kant elke dag kan drastisch verbeteren heup mobiliteit en, na verloop van tijd, de wederopbouw van uw knieën. U kunt dit doen terwijl de gewichten of niet.

5 Voer low-impact, aërobe oefening. Wandelen, fietsen en zwemmen zijn allemaal goed voor je gewrichten, maar je moet werken met een arts omdat sommige van deze activiteiten gezamenlijk gezondheid zal verbeteren voor één voorwaarde, terwijl het verergeren onder een andere aandoening.

6 Doe isometrische gezamenlijke oefeningen in je vrije tijd. Isometrische oefeningen geen externe apparatuur nodig. Het gaat om het gebruik van de druk op de gewrichten te versterken. Een populaire gezamenlijke oefening in deze categorie gaat om het plaatsen van de handpalmen plat tegen elkaar op borsthoogte en ze samen te duwen met een interval van 15 seconden. Dit versterkt de schouders, ellebogen en polsen.

Hints

  • Raadpleeg een arts als u bezorgd bent over uw gezamenlijke gezondheid.