Over Emergen-C

Met meer dan 19 variëteiten, Emergen-C is een populair product met grote vorderingen van het afweren van de gewone verkoudheid. Pakjes Emergen-C kan gevonden worden in veel drugs en healthfood winkels. Emergen-C heeft 1000 milligram vitamine C en tal van andere vitaminen en mineralen, zoals vitamine B, zink en magnesium. Emergen-C maakt gebruik van zowel natuurlijke en synthetische ingrediënten en is gewijd aan het creëren van een verkwikkende product en ook dat de aarde vriendelijk.

Geschiedenis

Jay Patrick opgericht Alacer Corp in 1972. Hij was 60 jaar oud toen hij de productie van zijn verschillende vitamine C items begonnen. Patrick had een gevarieerde achtergrond, werkzaam als chemicus, schrijver, performer en zakenman. Hij smeedde een nauwe relatie met Dr. Linus Pauling, die bekend staat voor het winnen van de Nobelprijs op basis van zijn onderzoek van vitamine C en de voordelen ervan. In 1978, Alacer Corp begonnen met de distributie van de eerste lijn van Emergen-C producten. Jay Patrick overleed in 2003.

voordelen

Emergen-C bevat 1000 mg vitamine C in een bruisende poedervorm drank die handtekening aan Alacer Corp. De vitamine C is als minerale abscorbates van Patrick eigen creatie. Het idee was om een ​​snelle en leuke manier om de gezondheid en energie te creëren. Vitamine C is een krachtige antioxidant, die het immuunsysteem en wordt bijgedragen tot de algehele gezondheid. Vitamine C is gekoppeld aan de bestrijding van kanker, staar, beroerte en hart-en vaatziekten.

Vitamine C

Emergen-C producten bevatten grote hoeveelheden vitamine C die afkomstig zijn uit Jiangsu Jiangshan Pharmaseutical Corp (JSPC), gevestigd in China. Hieruit volgt Good Manufacturing Practices (GMP) en voldoet aan de Amerikaanse farmacopee van de normen. Alle vitamine C in quarantaine gehouden wanneer de Verenigde Staten waar het is bovendien getest op kwaliteit en verontreinigingen bereikt. Alle ingrediënten in Emergen-C producten worden behandeld op dezelfde wijze.

types

Emergen-C heeft 19 verschillende smaken, van citroen-kalk aan cranberry. Emergen-C Blue heeft extra ingrediënten zoals elektrolyten en bosbessen, bramen, frambozen smaken en sap poeders.

De omgeving

Een deel van de omzet uit Emergen-C Blue gaat naar de Surfrider Foundation, die is gewijd aan het helpen houden oceanen en de wateren van de aarde schoon. Het is een non-profit organisatie in zijn 25e jaar. Alacer Corp is gevestigd in Foothill Ranch, Californië, en is gewijd aan het creëren van een gezond en veilig product.

ingrediënten

Emergen-C heeft een hele lijst van ingrediënten langs de kant van de 1000 mg vitamine C. Elke smaak heeft specifieke ingrediënten. Ingrediënten zijn calcium, foliumzuur, plantensterolen, vitamine A, E en D, en zink. Elke smaak is uniek in zijn creatie, en maakt gebruik van verschillende ingrediënten om zijn bewering te staven. Bijvoorbeeld Emergen-C High Calcium bevat 250 mg van zeer oplosbaar calcium naast vitamine C en D.