Over Elektrische Spierstimulator Bestedingen

Een elektrische spierstimulator is een apparaat dat kleine pulsen van elektrische energie stuurt door een spier contracties veroorzaken. Deze samentrekkingen kan leiden tot de spier te versterken, de mobiliteit van de spier of bevorderen doorbloeding. Elektrische stimulatoren zijn beschikbaar over-the-counter en via recept. De Federal Drug Administration regelt elektrische spierstimulatoren in de VS en certificeert alleen bepaalde gebruik van het apparaat.

Bloedcirculatie

Elektrische spierstimulatoren kan de bloedsomloop, wat gunstig is voor de recente schade spier of diabetici die een verhoogd risico op een slechte bloedcirculatie verbeteren.

spasme Treatment

Spierkrampen kunnen worden behandeld met een elektrische spierstimulator onder professionele begeleiding. Het apparaat vermindert spasmen door het ontspannen van de spieren.

atrofie Prevention

Medische professionals gebruik maken van elektrische spierstimulatoren aan spieratrofie en amputatie bij patiënten met niet-gebruikte ledematen te voorkomen. Het apparaat stimuleert de spier om verval te voorkomen onbruik.

toning

Over-the-counter elektrische Spierstimulatoren kan worden gebruikt om tijdelijke spierdefinitie bereiken. Het apparaat tonen en bedrijven spieren door middel van herhaalde weeën.

Gewichtsverlies

Elektrische spierstimulatoren zijn op de markt gebracht als een snelle oplossing te spotten verminderen of het verliezen van gewicht. De FDA heeft niet deze apparaten als een gewichtsverlies instrument goedgekeurd.