Over de Rice Cleansing Diet

De bruine rijst zuiveringen dieet is gebaseerd op macrobiotisch eten. Het macrobiotische dieet is ontwikkeld door Michio Kushi en omvat seizoensgebonden groenten, bruine rijst en kleine hoeveelheden dierlijke eiwitten en fruit.

Het eten van een reinigingsdieet bruine rijst stelt het lichaam om de eiwitten die hij nodig heeft gemakkelijk verteerd volkoren krijgen en toxinen kunnen worden vrijgegeven door de dikke darm.

Identificatie

Bruine rijst is het beste voor een reinigingsdieet omdat het vitamine B-complex dat goed voor het centrale zenuwstelsel. Als een complexe koolhydraten, bruine rijst houdt ook de bloedsuikerspiegel en energieniveau zelfs.

Een dunne bruine rijst pap kan worden geconsumeerd voor een dag of meerdere dagen, als je in een goede gezondheid.

Betekenis

Na het eten van een bruine rijst zuiveringen dieet voor 10 dagen, moet je spijsvertering te verbeteren. Bruine rijst is licht verteerbaar en vraagt ​​de maag om voldoende gal (zoutzuur) te verstrekken.

Later, voeg eenvoudig gestoomde groenten aan uw dieet en nog later, vetarme dierlijke eiwitten.

Kenmerken

Een bruine rijst zuiveringen dieet is niets anders dan de biologische korte korrel bruine rijst te eten voor maximaal 10 dagen. Drink bancha thee en water tussen de maaltijden.

Maak de bruine rijst door het combineren van 2 kopjes van organische korte korrel bruine rijst met 4 kopjes van gefilterd water. Voeg een theelepel zout met jodium. Breng aan de kook en laat gedurende 45 minuten gaar.

voordelen

Naar aanleiding van een bruine rijst zuiveringen dieet verbetert de spijsvertering, verwijder de oude afval in de gastro-intestinale systeem en laat je andere inwendige organen te rusten.

Het eten van een dieet zwaar met suiker, verwerkte voedingsmiddelen, vlees en alcohol stelt hoge eisen aan de spijsvertering en de lever.

Waarschuwing

Als je nog nooit enige vorm van zuivering dieet hebben ondergaan, raadpleeg dan uw arts of een voedingsdeskundige voor begeleiding. Als u een ernstige medische problemen, een arts raadplegen.

Als je zijn het nuttigen van een junk food dieet of een roker of zware drinker, een bruine rijst zuiveringen dieet kan het beste gebeuren met medische begeleiding.