Over Colon Cleansing Pillen

Dubbele punt zuivering pillen bevatten een der tientallen commerciële producten die een of meer kruiden die algemeen worden gebruikt voor het reinigen colon bevatten. Deze omvatten senna blad pod, cascara Sagrada, psyllium of lijnzaad.
Elk van deze kruiden kunnen in pilvorm worden verbruikt om de dikke darm te ontgiften.

Identificatie

Dubbele punt zuivering pillen worden geconsumeerd om te helpen verwijderen van afvalstoffen uit de dikke darm. Mensen die klagen over gewichtstoename, onregelmatigheid of een gevoel trage vaak profiteren van een korte termijn dikke darm te reinigen.
Senna blad, cascara Sagrada, psyllium en lijnzaad kan worden gekocht online of in reformwinkels.

Tijdsspanne

Er is een geloof dat de beste tijd om een ​​dubbele punt schoonmaken doen is tussen de seizoenen en vlak voor de lente-equinox. De reden hiervoor is dat tijdens elk seizoen, verschillende seizoensgebonden groenten en fruit worden gegeten, en het uitvoeren van een dubbele punt schoonmaken zal het lichaam voor te bereiden om beter te verteren deze voedingsmiddelen.

voordelen

Het ondergaan van een dubbele punt schoonmaken kan jump-start een programma van het gewichtsverlies. Door het verwijderen van afvalstoffen uit de dikke darm, het lichaam in staat om beter te verteren voedsel en te assimileren de vitaminen en mineralen van hen.
Frequente aanvallen van winderigheid, indigestie of maagklachten wijzen allemaal op onbalans in het maag-darmkanaal.

overwegingen

Als u een geschiedenis van de crash dieet, het gebruik van laxeermiddelen, een eetstoornis of het nemen van eventuele voorgeschreven medicijnen, raadpleeg dan uw arts.
De meeste dubbele punt zuivering pillen zal niet interfereren met medicijnen, maar het is best om uw arts te vragen.

misvattingen

Je zal niet per se vallen 10 pond. door het gebruik van dubbele punt zuivering pillen. Het meest waarschijnlijk, zult u merken dat uw eliminatie patronen te verbeteren en je kan een verminderde wens om veel te eten --- die u zal helpen gewicht te verliezen merken.