Over Colon Cleansing Kits

De meeste dubbele punt zuivering kits op de markt van vandaag bevatten een aantal items die worden gebruikt in een bijna stap-voor-stap-proces. Vaak vindt u zowel een voedingssupplement en een poeder mengsel moeten worden genomen op verschillende punten van de dag. Sommige kits ook een kruidenthee die je zou nemen als onderdeel van uw "dubbele punt zuivering programma." Het maakt niet uit welk merk je uiteindelijk met behulp van, elk bevat in wezen een soort van dieet laxeermiddel aan de 'reinigen', dat is gewoon een ander woord voor stoelgang te induceren.

instructies

1 Neem 2 tabletten uit de reiniging kit, mondeling met een glas water. Normaal gesproken moet dit worden gedaan in de ochtend voorafgaand aan uw eerste maaltijd.

2 Meng het poeder supplement (die meestal als een reinigingsmiddel wordt aangeduid) met een 8-ounce glas vloeistof. Meestal zal het mengsel worden geleverd met een afgemeten scoop, zodat u geen zorgen hoeft te maken over het meten. Om u te helpen met de smaak, zoals de meeste poeders een tamelijk vieze smaak zal hebben, meng het met een soort van sap. Drink het ongeveer 15 minuten nadat u de tabletten hebt genomen.

3 Eet uw gewone maaltijd 's ochtends nog eens 15 minuten na het nemen van het reinigingsmiddel. Het wordt aanbevolen dat u voorkomen dat andere stimulerende middelen, zoals cafeïne, terwijl het nemen van de dikke darm te reinigen.

4 Drink acht 8-ounce glazen water gedurende de dag. Dit is erg belangrijk. Terwijl de cleanser uw systeem van "afval" kan bevrijden het is ook het bevrijden van het lichaam van het water. Dit kan uitdroging en zelfs een onbalans in elektrolyten.

5 Drink de kruidenthee voorafgaand aan bed (als men in uw kit). De thee wordt ook optreedt als een soort laxeermiddel, die een stoelgang in de ochtend zal leiden.

6 Blijf de kit te gebruiken voor niet meer dan 1 week. Elk product dat een laxeermiddel, zelfs zoiets natuurlijk senna bevat, kan een afhankelijkheid veroorzaken, wat betekent dat het lichaam begint te hangen van de stof ontlasting produceren.

Hints

  • Sommige mensen hebben geklaagd over bepaalde bijwerkingen van dubbele punt zuivering kits, met inbegrip van diarree, constipatie en hartstilstand (als gevolg van verstoring van de elektrolytenbalans).