Over Colon Cleansing Detox

Veel mensen hebben last van zeurende kwalen zoals hersenen mist, hoofdpijn, constipatie, slechte huid en energie schommelingen. Dit is vaak het gevolg van een back-up colon. Als u last heeft van deze symptomen, kan een dubbele reiniging detox het antwoord zijn.

Betekenis

Samen met de lever, de dikke darm is verantwoordelijk voor de goede werking van elke klier, cel en orgaan in het lichaam. Het bloed afgegeven aan organen van het lichaam komt van het colon. Als de dikke darm van trage beïnvloed ontlasting is, kunnen toxinen worden opgenomen in de bloedbaan en de lever. De lever voert een enorme hoeveelheid reinigingsfuncties, dus moet de steun van een schone darm volledig ontgiften van het lichaam.

Functie

De hoofdfunctie van een dubbele reinigen detox is giftig afval te elimineren uit het lichaam. Deze omvatten parasieten, dode verwerkte levensmiddelen, slijm en onverteerde farmaceutische geneesmiddelen. Colon reinigt zijn ook ontworpen het lichaam efficiënter in reabsorbing water en voedingsstoffen te maken. Het eindresultaat is beter regelmatigheid.

Tijdsspanne

Colon reinigt nemen over het algemeen 7 tot 30 dagen. In ernstige gevallen kunnen ze eigenlijk nemen tot een jaar. Een 300-plus-pond man die een groot deel van rood vlees en bewerkte voedingsmiddelen eet, zal het langer duren om detox dan een petite vrouw die biologisch voedsel eet.

Kenmerken

Colon reinigt worden gekenmerkt door een aantal verschillende stappen en componenten. Ze omvatten het drinken van kruidenthee, poeder formules, sappen en schoon water, evenals het nemen van capsules, pillen en vloeibare formuleringen. Veel colon reinigt komen in kits die al deze componenten bevatten. De meeste volgen dezelfde procedure. Dit geldt ook voor het nemen van pillen bij de aanbevolen tijden en naar aanleiding van de voedingsaanbevelingen. De pillen zijn rijk aan vezels en bestaat uit voedingsstoffen die bekend zijn om te helpen ontgiften van het systeem. Deze omvatten psyllium, magnesium, selenium, acacia gom, haverzemelen, heemstwortel en fructo-oligosacchariden.

Identificatie

Een reinigen kan ook worden uitgevoerd door middel van colon hydrotherapie, ook wel bekend als darmspoeling. Dit is een proces waarbij een wegwerp plastic buis in de anus ingebracht en vervolgens warm gefiltreerd water wordt gecondenseerd in de dikke darm om het uit te spoelen. Dit wordt gedaan door een erkende professional.

overwegingen

Bij uw dubbele reinigen, moet men bij een wc te blijven, is dat een groot deel van de colon reinigingsproces is de afvoer van afval uit het lichaam. Ook, zich bewust zijn van het feit dat wanneer het lichaam detoxes, zijn er meestal een aantal onaangename bijwerkingen, zoals hoofdpijn en lethargie.

expert Insight

Na het doen van een dubbele punt schoonmaken, moet u een dubbele punt vriendelijke dieet te houden. Dit betekent dat het eten van schoon voedsel dat zijn licht verteerbaar en bevatten een behoorlijke hoeveelheid vezels. Dit zal de dikke darm draaiende te houden en de kansen van het steeds opnieuw geblokkeerd in de toekomst te verminderen.