Over Colon Cleanse terwijl Zwanger

Over Colon Cleanse terwijl Zwanger

Constipatie is een van de bekende Banes zwangerschap. Je darmen traag draaien tijdens de zwangerschap om verschillende redenen, variërend van druk op de darmen om het gebruik van medicijnen zoals ijzersupplementen. Colon reinigt - hetzij door middel van kruiden-behandelingen die fungeren als laxeermiddelen of door handmatige colon flushes - schade kunnen veroorzaken tijdens de zwangerschap. Heeft colon reinigt van elk type niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tenzij uw arts goedkeurt.

Constipatie tijdens de zwangerschap

Voorstanders van colon reinigingsmiddelen ze gebruiken om giftige stoffen en afvalstoffen uit de dikke darm te verwijderen, te beweren dat afvalproducten je moe, depressief, opgeblazen of zelfs ziek. Geen van deze claims geen basis in feite, volgens Larry Lindner van NYU Langone Medical Center, die stelt dat de enige tijd zorgen te maken over stoelgang is wanneer u een verandering van uw normale patroon. Hoewel de zwangerschap uw ontlastingspatroon kan veranderen, de veranderingen het gevolg zijn van de normale fysiologische oorzaken en uit supplementen die constipatie kunnen veroorzaken. Zwangerschap hormonen kunnen de doorgang van afval te vertragen door de dikke darm. De druk van de groeiende baarmoeder op de darmen kan ook leiden tot constipatie. Veel vrouwen krijgen minder lichaamsbeweging tijdens de zwangerschap dan ze doen voordat ze zwanger werd, met name in de laatste maanden van de zwangerschap, die ook constipatie veroorzaken.

Soorten Reinigt

Colon reinigt vallen in twee categorieën: orale preparaten die kruiden en andere ingrediënten die laxeermiddel acties, en mechanische reinigt, zoals klysma's hebben. Klysma's kunnen stoffen zoals klei, koffie of gewoon water bevatten. Kruidenpreparaten kan verschillende kruiden gemengd met vezel of andere laxeermiddelen bevatten. Geen van beide dubbele reinigen veilig is voor gebruik tijdens de zwangerschap.

Risico's tijdens de zwangerschap

Orale laxeermiddelen en klysma-type colon reinigt kan samentrekkingen van de baarmoeder, wat kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte veroorzaken. -Klysma gebaseerde colon reinigt kan ook een infectie of rectale letsel veroorzaken als ze niet goed gebruikt of als het onjuist gereinigd. Veel kruiden onveilig tijdens de zwangerschap. Minerale oliën kunnen interfereren met de opname van voedingsstoffen, wat kan leiden tot voedingstekorten dat u of uw baby kan schaden in de zwangerschap.

alternatieven

Over-the-counter emollientia, zoals Colace - waarbij water in de ontlasting trekt te verzachten en het gemakkelijker te passen - algemeen als veilig in zwangerschap, volgens verloskundige Roger Harms van de Mayo Clinic. Het verhogen van voedingsvezels tot 25 tot 30 g per dag en het drinken van 10 tot 12 glazen water per dag ook helpen om dingen in beweging, zonder een dubbele punt schoonmaken.