Over Backcountry Ski Materiaal

Over Backcountry Ski Materiaal


Off-piste skiën is rustig en opwindend te wijten aan het gebrek aan drukte. Maar het is ook gevaarlijk en vereist specifieke versnelling.

Functie

Backcountry ski-uitrusting maakt skiërs die zich willen wagen out of bounds, buiten de geprepareerde en in de untracked gebieden. Backcountry ski-uitrusting is duurzamer en meer specifiek dan inbounds skikleding en apparatuur.

skins

Over Backcountry Ski Materiaal


Een gemiddelde backcountry skiër, naast het hebben van de fundamentele versnelling (ski's, stokken, helm, bril) is uitgerust met skins, die zijn vastgebonden op de bodem van ski's bergop tractie mogelijk te maken om toegang te krijgen in die moeilijk te bereiken plekken. Dit is veel sneller en veiliger dan de post-holing.

bindingen

Skiërs die wagen in de backcountry ski telemark of alpine touring, die beide in staat stellen een vrije hiel voor het gemak bij het omhoog wandelen. Telemark skiërs dalen met gratis hakken, maar alpine touring banden en laarzen zorgen voor een skiër met hakken vergrendeld te dalen.

Schop, Probe en Beacon

Een backcountry skiër heeft ook een opvouwbare schop, sonde en baken voor gebruik bij het uitvoeren van een reddingsactie voor een collega-skiër gevangen in een lawine. Een pak dat ski's en de rest van dit vistuig herbergt ook specifiek voor de backcountry.

AvaLung

Sommige verpakkingen zijn voorzien van een AvaLung, die een skiër, gevangen door een lawine ademen onder de sneeuw langer aldus meer kans op een succesvolle rescue maakt. Deze kunnen ook los van het pak worden gedragen.

overwegingen

De technologie die betrokken zijn bij backcountry ski-uitrusting is aanzienlijk ontwikkeld in de afgelopen decennia, maar niets kan de kennis en ervaring van een skiër te vervangen. Gear is geweldig als je weet hoe het te gebruiken. Leer hoe je de sneeuw te evalueren en te overwegen om lawine redding gecertificeerd als u van plan bent om te skiën in de backcountry en zorg ervoor dat je skiën met degenen die zijn gecertificeerd, ook.