Over Attention Deficit Disorder Een verstandelijke handicap

In vrijwel elke klas in Amerika is er ten minste één kind zitten dicht bij de leraar die moeite hebben zich te concentreren op de klas instructie, begrip en het draaien in opdrachten, eruit te flappen voortdurend en last van zijn klasgenoten heeft. Deze student is voortdurend op zoek naar een excuus om zijn bureau te verlaten. Schattingen variëren met een bereik zo hoog als 5 tot 9 procent van onze kinderen het bijwonen van onze openbare scholen worden beïnvloed door ADHD of Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Drie van de vier van deze studenten zijn jongens. Terwijl de intelligentie van het kind gemiddeld of hoger, nog steeds zijn vermogen om te leren en adequaat te handelen kan zijn wordt beïnvloed door deze leerstoornis.

Geschiedenis van Attention Deficit Hyperactivity Disorder

De eerste schriftelijke beschrijving van Attention Deficit Hyperactivity Disorder was een hilarische gedicht geschreven om kinderen te vermaken door Dr Heinrich Hoffman. Dr. Hoffman wilde meer materiaal te lezen aan zijn drie jaar oude zoon. Dus in 1845 schreef hij een verzameling gedichten voor kinderen, waaronder "The Story of Fidgety Philip." Dr. Hoffman opgenomen zelfs zijn eigen illustraties. In 1902, Sir George Still gemaakt en publiceerde een serie over de kenmerken van een groep van 20 significant impulsieve kinderen voor het Royal College of Pediatrics in Londen, Engeland. Sinds die tijd zijn er duizenden artikelen, onderzoeksprojecten en studies afgerond op het onderwerp van Attention Deficit Hyperactivity Disorder zijn geweest.

Identificatie van Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Het is gebruikelijk voor peuters en kleuters om vol energie, het verplaatsen van activiteiten naar activiteiten doorheen de dag. moeilijkheid van een kind leren kan worden gerelateerd aan Attention Deficit Hyperactivity Disorder toen zijn niveau van de activiteit is veel groter dan die van zijn collega's. Zijn vermogen om zich te concentreren op het leren activiteiten beperkt is, en hij is op ontwikkelingsgebied blijft achter zijn collega's. Mensen vaak beschrijven deze kinderen als lui, wanordelijk, uitdagend, egoïstisch, ongemotiveerd en onvolwassen. "We zijn nu leren dat ADHD is een stoornis van de aandacht, zoals al lang werd aangenomen. Integendeel, het is een functie van ontwikkelings-storing in de hersenen circuits die controleert inhibitie en zelfbeheersing. Dit verlies van zelfregulering schaadt andere belangrijke hersenfuncties van cruciaal belang voor het behoud van de aandacht, waaronder de mogelijkheid om onmiddellijke beloningen voor latere winst uit te stellen. " (Barkley, 1998a).

School Interventies voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Leerkrachten zijn vaak de eerste om hulp te vragen bij het omgaan met een verstandelijke handicap van een kind. Leraren snel het kind heeft Attention Deficit Hyperactivity Disorder, omdat de handicap wrakken vaak ravage in de klas instelling te spotten. Voordat u vragen om hulp, begint de leraar het verstrekken van klas interventies. Het kind mag gaan zitten dicht bij de leraar voor extra hulp. Het kind kan extra tijd om opdrachten te voltooien worden gegeven. Als er paraprofessional tijd beschikbaar is, kan de student een op een instructie tijd ontvangt. De docent verzamelt gegevens over de interventies en de uitkomsten. De ouders kunnen worden gecontacteerd door uit dit proces. Een school counselor kan rustig een bezoek aan de kamer één of meerdere keren om gegevens te verzamelen over het kind op de taak gedrag. Nadat de gegevens zijn verzameld is er een ontmoeting met de ouders, leraar en begeleiding personeel om het huidige niveau van de prestaties van het kind te beoordelen. Meer interventies kunnen worden aangevraagd bij deze vergadering. Ouders kunnen worden gevraagd om het kind naar een arts voor een evaluatie te hebben. De docent zal vul het screeningsinstrument als de arts de informatie op te vragen.

Diagnose van Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Alleen een arts kan een diagnose van Attention Deficit Hyperactivity Disorder te maken. De arts zal een medisch onderzoek te doen om te bepalen hoe groot probleem van het kind is met aandachtsproblemen, hyperactiviteit en impulsief gedrag. De arts zal ook proberen om te bepalen of een andere handicap aanwezig die bijdragen aan ADHD-symptomen van het kind zijn. Veel artsen vragen ouders en leerkrachten om het invullen van een screening tool om te helpen bij het maken van een diagnose.

Vier gebieden met Attention Deficit Hyperactivity disorde

ADHD is een neurologische aandoening die wordt geïdentificeerd door zijn invloed in vier belangrijke gebieden.
1. Aandacht - het veroorzaken van problemen met het bijwonen of het invullen van de taak vooral als ze niet geïnteresseerd zijn in de taak.
2. Impulsief - een gebrek aan zelfbeheersing die keuzes beïnvloedt en zorgt voor ravage in de school, werk en thuissituatie.
3. Hyperactiviteit - veel (maar niet alle) betrokken zijn rusteloos, zenuwachtig, bouncy en "on the go."
4. Het vierde gebied is niet opgenomen in het onderzoek, maar is door velen die onderzoek hebben gedaan op het gebied van ADHD. Snel verveeld - indien de activiteit niet genoeg is stimulerend, dan mensen die getroffen zijn snel verveeld. TV, computer games en buiten spelen zijn stimulerende activiteiten voor mensen die getroffen zijn met Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Behandeling van Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Er zijn veel verschillende behandelingen voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Niet alle mensen die getroffen zijn met deze leerstoornis zijn gelijk en geen van de behandelingen beschikbaar werk voor elke persoon. Sommige behandelingen een groot verschil maken, terwijl sommige maken weinig of geen verschil. Behandeling opties variëren van verschillende soorten medicatie, gezinsbegeleiding therapie, speciale diëten, EEG Biofeedback, alternatieve medicatie behandelingen en zelfs het gebruik van cafeïne. Om behandeling Attention Deficit Hyperactivity Disorder, de familie moet evalueren hoe de behandelingen aanbevolen door de dokter werken. Medicatie de dosering moet worden aangepast als het kind groeit.

Tips voor het beheren van Attention Deficit Hyperactivity Disorder

De persoon met Attention Deficit Hyperactivity Disorder moet geduldig worden geleerd hoe ze zelf controle te hebben. Hij moet de belangrijke sociale vaardigheden te leren om te wachten je aan de beurt, met behulp van goede manieren, anger management, hoe om adequaat te verplaatsen naar de plek, hoe werkopdrachten te voltooien en hoe om samen met collega's. De belangrijkste vaardigheid die iemand met een leerstoornis zoals Attention Deficit Hyperactivity Disorder kunnen leren is om hun eigen gedrag te beheren in sociaal passende wijze.