Over Algen Leverreiniging

Over Algen Leverreiniging


Tal dieren en mensen hebben aangetoond dat het eten van bepaalde soorten algen zijn gunstig voor alle delen van het lichaam. Volgens Nakaya et al in "The cholesterolverlagende effecten van Spirulina" eten dit ras algen verlaagt cholesterol door de lever. Soorten blauwalgen zoals spirulina zitten ook vol met vitaminen en enzymen die gunstig zijn voor een goede werking van de lever zijn, volgens Dr Gitte Jensen.

Geschiedenis

Eetbare soorten algen groeien van nature voor in de Stille Oceaan in de buurt van Japan en Hawaii en in grote zoetwatermeren waaronder het Tsjaadmeer in Afrika, het Titicacameer in Zuid-Amerika en het meer Texcoco in Mexico. Indiaanse en Afrikaanse stammen gedroogd en opgeslagen eetbare algen het hele jaar door en gebruikte het voor voedsel en handel voor duizenden jaren. Nu is een ingrediënt geheel voedingssupplementen.

types

Alle soorten eetbare algen zijn van het blauwgroene ras, maar er zijn ook enkele varianten van deze die giftig zijn voor de mens. Spirulina groeit van nature in de oceaan of in de mens gemaakte vijvers, terwijl Aphanizomenon groeit van nature in zoet water. U kunt ook variëteiten genoemd nostoc en chlorella eten. Er zijn grote verschillen in de voedingsoplossing en fytochemische samenstelling van algen afhankelijk van de specifieke omgeving waarin het werd gekweekt in.

Kenmerken

Alle eetbare blauwalgen bevat een hoog gehalte aan mineralen zoals zink, selenium en magnesium, en meestal is geladen met andere lever vriendelijke vitaminen zoals beta-caroteen. Algen is een ruw voedsel dat enzymen, carotenoïden, chlorofyl en aminozuren die worden verondersteld om de lever het vermogen om toxine te verbeteren heeft. Want het is een van de meest nutriënt-dichte voedingsmiddelen op aarde wordt vaak geheel voedingssupplementen die vitamines en mineralen eisen zonder synthetische bewerking leveren.

voordelen

Algen dient als een anti-inflammatoire en het verhoogt uw immuunsysteem. Want het is rijk aan antioxidanten is vangt vrije radicalen, wat mogelijk kan leiden tot een meer jeugdige uitstraling. Komt het de groei van tumoren te remmen en antimicrobiële (bacteriedodende) effecten in proefdieren. Het eten van algen helpt ook je lever metaboliseren cholesterol en de regulering van bloedsuiker.

aanbevelingen

Voeg een blauwgroene algen zoals spirulina om uw lever zuiveringen dieet. Volgens Carol Willis in "The Willis protocollen: Spring Liver Cleanse Speciaal voor een gebrekkige grondwet" algen zal uw immuunsysteem te helpen en kan het aantal witte bloedcellen in uw lichaam te verhogen. Algen is reeds in vele commerciële leverreiniging producten als gevolg van het nut ervan voor deze vaak verwaarloosd deel van je.