Osteoporose werkzaamheid van de behandeling

Osteoporose werkzaamheid van de behandeling


Verschillende behandeling opties bestaan ​​voor de aandoening die bekend staat als osteoporose. Maar ze zijn niet allemaal gelijk in de werkzaamheid van de behandeling, met een voorgeschreven medicijn klasse (bisfosfonaten) het voortouw te nemen bij de behandeling succes en de veiligheid op dit moment.

osteoporose

Osteoporose is een aandoening die resulteert in verzwakte botten. Wervelkolom, pols of heupfracturen komen vaak met deze aandoening, en breuken kan het gevolg zijn van een activiteit zo eenvoudig als bukken. Lage calcium, fosfor en mineralen in het lichaam zijn de oorzaak van bot verzwakking, algemeen, volgens de Mayo Clinic, maar behandelingen kunnen bot te versterken en het verminderen van de kans op fracturen.

osteoporose Behandeling

Hormoontherapie, voorgeschreven medicijnen en nieuwe therapieën zijn de huidige osteoporose behandelingen beschikbaar. Hormoontherapie voorheen het belangrijkste voor osteoporose is niet zoveel nu gebruikt dat andere opties zijn beschikbaar en veiligheidsvraagstukken te zijn verhoogd, volgens de Mayo Clinic. Opkomende therapieën, zoals fysiotherapie, blijken te zijn houding te verbeteren en vallen en breuken te verminderen.

Prescription Medicijnen

Medicijnen voor osteoporose voorgeschreven onder andere bisfosfonaten, raloxifene, calcitonine, teriparatide en tamoxifen. Bisfosfonaten remmen de botafbraak, verhoging van de botdichtheid in de wervelkolom en de heup en het behoud van de bestaande botmassa.

Raloxifene is goedgekeurd voor gebruik bij vrouwen en mag niet worden gebruikt wanneer een voorgeschiedenis van bloedstolselvorming bestaat. Calcitonine kan botverlies vertragen en het voorkomen van wervelfracturen, en het vermindert de botresorptie. Echter, de potentie is dan bisfosfonaten. Teriparatide stimuleert nieuwe groei van het bot in plaats van het verminderen van botverlies. En Tamoxifen vermindert het risico op botbreuken bij vrouwen boven de 50, maar net als raloxifene, het is alleen voor gebruik met vrouwen.

werkzaamheid van de behandeling

Volgens de American Academy of Family Artsen, de bisfosfonaat drugs --- Didronel, Fosomax, Skelid, Actonel, Aredia en Ibandronate --- helpen handhaven of zelfs te verhogen botmassa bij vrouwen die deelnamen aan klinische studies.

In een proef van drie jaar, vrouwen die ten minste één bestaande breuk zag een 50 procent afname in risico van nieuwe pols, heup of wervelbreuken, volgens de AAFP. Een stijging van 8 procent in spinale botmassa dichtheid voorgedaan alsmede in het proces waarin Fosomax werd toegediend, zegt de AAFP.

extra werkzaamheid

Nonskeletal minimale toxiciteit bestaat met bisfosfonaten voor osteoporose, waardoor het geneesmiddel uit in lichaamsweefsels worden genomen. Botmassadichtheid wordt verhoogd door het gebruik dit geneesmiddel bij de behandeling van osteoporose, samen met een afname van breuken, volgens de AAFP.

Betekenis

Op basis van de uitgangspunten van het National Osteoporosis Foundation, vrouwen die ouder zijn dan 65 jaar, hebben meer dan één risicofactor voor osteoporose en op dit moment geen gebruik hormoonvervangende therapie zijn de groep voor wie bisfosfonaten zou meer kosten-effectief zijn.