Osteoporose van de Spine Oefeningen

Bij de behandeling van osteoporose, fysieke inactiviteit is een bekende risicofactor. Oefening wordt aanbevolen voor de preventie en behandeling van osteoporose als gevolg van het gewicht van invloed uitoefenen ofwel vertraagt ​​het verlies van of het verhogen van de botmassa. De wervelkolom kan een enorm gebied effect op osteoporose. Versterking van de juiste spieren zullen algehele spinale gezondheid te verbeteren en voorkomen dat de extra botverlies.

Spinal Erector Spieren

De erector spinae is een bos van spieren die te beschermen en geven steun aan de wervelkolom. Deze spieren worden genoemd de longissimus, de SpinaliS en musculus iliocostalis. De spieren van de erector spinae aansluit op de wervels, de ribben en het bekken. De functies van de erector spinae groep aan de ruggengraat te verlengen en ondersteuning.

Erector spinae Oefeningen

Deze beginnen stretch en spierversterkende oefeningen. Een oefening mat, een bal en 2-3 pond vrije gewichten zijn nodig voor deze training.

Supermans: Liggen op je rug gestrekte benen out.Pull beide knieën naar je schouders en strek zo ver als je kunt. Vervolgens pak greep van uw zolen of achterkant van je knieën voor extra stretch. Zorg ervoor dat je stuitje tillen van de vloer voor een volledige eretor spinae stretch. Herhaal dit voor 3 sets van 10.

BACK EXTENTIONS: Lie gezicht naar beneden, steek uw arm en hoofd, samen met het andere been. Als dit goed wordt gedaan moet je een stuk in je onderrug voelen. Tot slot, hoe lager je been, arm en hoofd naar de uitgangspositie tegelijk. Werk tot 3 sets van 12, te herhalen met de andere arm / been.

Voorwaartse buigingen: Sta rechtop met de voeten bij elkaar. Buig naar voren en pak je benen zo laag als je kunt, het houden van uw knieën recht. Probeer en buig je bovenlichaam zo veel mogelijk en voel de rek in de hamstrings en onderrug. Houd gedurende 10 seconden te verhogen seconden in de daaropvolgende workouts, dan ontspannen. Herhaal dit voor 3 sets van 5.

EXTENTIONS op de bal: liegen over een oefening bal, leg je armen armen in het bijzijn van u en uw voeten geplant op de grond achter je. Nu langzaam hef je bovenlichaam met je heupen altijd nog op de bal voor ondersteuning. Houd uw armen voor u voor het extra gewicht. Begin met 3 sets van 10, het toevoegen van kleine hand gewichten om moeilijkheidsgraad te verhogen.

Goedemorgens: Terwijl je, plaats een 2-3 pond halter in elke hand en criss kruis je handen op borsthoogte. Het houden van uw benen stijf, buig naar voren in de taille, met het hoofd omhoog, totdat je bovenlichaam is parallel met de vloer. Houd voor 3 seconden, en breng je bovenlichaam back-up. Complete 3 sets van 12.

extra Aanbevelingen

Zoals bij elke oefening plan, contact op met uw arts voordat u begint een weerstand programma. Omvatten alle andere gewichtdragende oefeningen gericht zijn op alle spieren voor een evenwichtige lichaam en een maximale bescherming tegen osteoporose. Aangezien veel mensen die lijden aan osteoporose zijn ouderen, raadpleegt u uw arts of trainer voor aanvullende richtlijnen en aanbevelingen voor oudere volwassenen.