Organic Colon Cleanse & Detox

Colon reiniging is een populair natuurlijk alternatief remedie om de darmen te ontgiften. De dikke darm is een onderdeel van het darmkanaal, waar schadelijke gifstoffen en afvalstoffen zich ophopen. Door zich te ontdoen van deze gifstoffen, je immuunsysteem te stimuleren en het verhogen van uw energie. Gifstoffen is bekend dat ze soms de ziekte en ziekte veroorzaken en maak je lusteloos voelen. Gebruik deze volgende organische remedies om op natuurlijke wijze reinigen van de dikke darm.

High-Fiber Fruit

Door het toevoegen van fruit aan uw dieet je natuurlijk reinigen van de dikke darm. Door het eten van appels op een dagelijkse basis, de pectine trekt gifstoffen uit de darmwand en de vezel elimineert afval efficiënt. U kunt ook combineren appels, aardbeien en bosbessen samen. Aardbeien en blauwe bessen zijn ook rijk aan vezels. Pureer het fruit in een blender tot een krachtige dubbele punt zuivering smoothie te maken.

psyllium

Een andere dubbele punt schoonmaken optie organische is psyllium. Psyllium is een populair biologisch dubbele punt reinigingsmiddel en kan gevonden worden op natuurlijke reformwinkels. Neem het als een voedingssupplement capsule of in poedervorm. Een andere optie is om psyllium zaden malen met water en het mengsel drankje. Psyllium bevat een vezel genaamd slijm. Slijm helpt bij de spijsvertering door triggering colon contracties. Wanneer u psyllium nemen uw ontlasting zijn zwaarder en omvangrijker (als gevolg van de invloed afval van intestinale muren).

kruiden

Door het nemen van natuurlijke kruiden supplementen, u ontgiften en reinigen van uw dikke darm. De volgende kruiden zijn te vinden in supplement formule op natuurlijke reformwinkels of kruid winkels: paardebloem, venkel en zoethout. Wanneer u deze kruiden nemen, zul je niet alleen reinigen van uw dikke darm, maar ook reinigen essentiële organen zoals de lever en de nieren. Het is belangrijk om een ​​gezonde lever- en nierfunctie te behouden en afval van deze organen te elimineren. Soms afval en giftige stoffen uit de organen sijpelen in de dikke darm. Venkel zaad heeft een krachtige reinigende werking op de dikke darm; kinderen niet geadviseerd om dit kruid voor dubbele punt zuivering te nemen.

Groenten

Door toevoeging van groenten aan uw dieet toevoegen meer vezels, wat helpt bij het reinigen van de dikke darm. Kopen biologische groenten omdat ze geen giftige chemische residuen bevatten (in vergelijking met de winkel koopt producten). Groenten zitten boordevol vezels; kies vezelrijke groenten zoals asperges, broccoli en erwten. Fiber spoelt natuurlijke gifstoffen uit de darmen en beweegt opgehoopte afvalstoffen uit de dikke darm.