Opties voor Holding kunstgebitten in Place

Opties voor Holding kunstgebitten in Place


Idealiter kunstgebit die perfect passen moet stabiel op je tandvlees door slechts onderdruk worden gehouden; het echter vaak voor prothesen behulp van kleefstoffen moeten ze stevig op zijn plaats. Er is niets mis met het gebruik van een matige hoeveelheid van de prothese lijm, maar als je merkt dat je met behulp van grote hoeveelheden, kan het een teken zijn dat uw kunstgebit nodig herinrichting zijn. Neem contact op met een tandarts of zorgverlener om u te helpen kiezen voor een soort lijm en de hoeveelheid die geschikt is voor jou.

Wafers of Strips

Wafels, soms strips, zijn dunne stukjes lijm die sommige gebruikers kunnen voorzien van een meer natuurlijk gevoel dan poeder of pasta. Met plakband, is de lijm hoeveelheid afgemeten, en er is geen dreiging van druipende of onaangename smaak. De strips zorgen voor een afdichting tussen het gebit en tandvlees en zijn het beste voor mensen met een platte en / of smalle onderkaken. Als de strip niet goed is gesneden, kunt u het kussen met je tong te voelen, maar als je ervoor zorgen dat de strook past de prothese moet dit geen probleem zijn.

Poeder

Poedervormige lijmen zal uw bijten niet veranderen op geen enkele manier, en ze de neiging om gemakkelijker te reinigen zijn af van uw tandvlees dan gel of pasta lijmen. Poeder lijmen kan ook minder van een merkbare smaak dan pasta. Een poeder lijm, gewoon strooi een fijne laag van het poeder op het oppervlak van de prothese die voldoen aan uw tandvlees.

Gel of pasta

Gels of pasta's kan soms slijk, en als u merkt dat te veel lekt wanneer u uw kunstgebit op wilt u misschien terug te schalen hoeveel u van toepassing zijn. Samen met lekt, kan de pasta de smaak van uw voedsel van invloed op, omdat je de pasta kunnen proeven tijdens het eten. Ter bestrijding van de oudere, minder prettig pasta smaken, hebben veel fabrikanten geprobeerd om zoeter smaken pasta toe te voegen aan hun producten; echter, kunt u nog steeds niet willen munt of een andere smaak te proeven tijdens het eten. Om te voorkomen dat lekt, alleen van toepassing zijn kleine puntjes langs het centrum en de nok gebied van de prothese. Als u de instructies van het product te volgen, moet u in staat om een ​​stevige greep met minimale smaak interferentie te bereiken.