Operationele Sterke punten van Sportorganisaties

Operationele Sterke punten van Sportorganisaties


Een sport league zonder een sterke operationele stichting geeft geen plezier voor de deelnemers en weinig opwinding voor de toeschouwers. De American Youth Soccer Association is een model voor elke sport organisatie die streeft naar sportiviteit, gelijke kansen en de veiligheid van de deelnemers te promoten. Zelfs professionele liga's kunnen profiteren van een onderzoek van de werkingsprincipes van de Amerikaanse Voetbal van de Jeugd Vereniging van beleid, dat gezond verstand en benadrukken "het juiste te doen," zoals blijkt uit de recente bezorgdheid over hersenschudding in de National Football League en verwondingen aan catchers in Major League Baseball. Op dezelfde manier kunnen alle jeugdsport organisaties overwegen om de werkingsprincipes van de American Youth Soccer Association.

iedereen speelt

Zoals Vincent Fortanasce, Lawrence Robinson en John Ouellette uitleggen "De Amerikaanse Jeugd Voetbal Organisatie Handbook," leren kinderen zelfvertrouwen, eigenwaarde, sportiviteit en motorische vaardigheden door deel te nemen, niet door spectating. Op de bank niet leidt tot de ontwikkeling van deze eigenschappen. Zo moeten spelers leren hoe de baan van de bal direct naar behoren door hun voeten. De speler gebruikt alleen de zijkant van zijn voet om de bal te duwen in de richting van een teamgenoot als hij het passeren van de bal. Toen de leiding van de bal naar het doel, maar de speler gebruikt zijn tenen om de bal te schoppen. Passen en schieten vaardigheden worden verbeterd door het herhalen van de voet acties vele malen. Spelers die in het spel hebben meer kansen om deze voet acties dan spelers die staan ​​op de zijlijn kijken naar het spel te herhalen. Spelers hebben meer plezier wanneer ze deelnemen aan het spel. Spelers die alleen maar kijken naar de wedstrijd hebben de neiging om interesse te verliezen.

Balanced Teams

De auteurs geven ook aan dat het een goed idee om de spelers te verdelen zodat de teams spelers van gelijke niveaus aan het begin van het seizoen, wat resulteert in een competitieve competitie en spannende spellen. Het winnen van een spel door een enkel doel geeft een groter gevoel van prestatie voor de winnende spelers, in tegenstelling tot een overwinning door veel doelpunten. Wanneer grote leads voordoen, de inspanning en de bepaling van de deelnemers af. Spelers die aandacht gebrek hebben meer kans om gewonden te worden, omdat zij zich minder bewust van gevaarlijke situaties die zich voordoen tijdens het spel.

Open Inschrijving

In De Amerikaanse Voetbal van de Jeugd Association, wordt het lidmaatschap niet uitsluitend op basis van talent, ras, geslacht of financiële status. A "Very Important Player" divisie bestaat voor kinderen met speciale behoeften of lichamelijke handicaps. Een "Team Up Program" biedt financiële hulp aan economisch kansarme kinderen, die hen in staat stelt om deel te nemen.

positief Coachen

De auteurs van "The American Jeugd Voetbal Organisatie Handbook," benadrukken ook het belang van coaching op een positieve manier. Coaches moeten spelers in plaats van hen te bekritiseren stimuleren. Fouten bieden een kans voor verbetering. Wanneer het spel voorbij is, kunnen de spelers en coaches van de houding die ze weer onder controle te krijgen.