Op het bouwen van uw eigen 4-Wheel Drive Truck Camper

Op het bouwen van uw eigen 4-Wheel Drive Truck Camper


Het bouwen van een camper in een four wheel drive truck vereist speciale aandacht. Reizen op hobbelige wegen kan ertoe leiden dat uw spullen te verschuiven en ook noodzakelijk een solide camper interieur om schade aan de achterzijde wegen te voorkomen. U kunt de camper op te bouwen met behulp van eenvoudige gereedschappen en hout en het project te voltooien in een of twee dagen, afhankelijk van uw niveau met timmerwerk. De truck moet een basis topper om vocht te voorkomen dat het bed en beschadiging van de camper hebben. U kunt alle andere materialen te kopen van een ijzerhandel en houthandel.

instructies

1 Parkeer het voertuig op een veilige werkplek. Verwijder alle voorwerpen uit de truck bed en veeg het bed schoon. Meet de lengte van het bed en het meten van de breedte van het bed boven de lip van de schelp.

2 Gebruik een vaardigheid zaag een 2-door-4 gesneden voor elk voet lengte van de truck. Snij de 2-door-4 aan de breedte van de camper shell passen. Gebruik een 1/32 inch drill bit een voorboorgat gebracht door elk uiteinde van elke 2-door-4, met uitzondering van de voorste en achterste platen. Gebruik dezelfde bit pilot gaten te boren door de camper shell lip voor elk bord positie met uitzondering van de voor- en achterkant van commissarissen.

3 Gebruik een 1/16 inch beetje een gat te boren door elk uiteinde van de overblijvende 2-door-4's. Ook gebruik maken van de bit te boren door de positie voor het einde borden op de camper shell lip. Leg de voor- en achterkant platen in de juiste positie en het gebruik van een hex-bout aan elk uiteinde van de platen vast te zetten aan de camper lip. Plaats de rest van de platen in positie en gebruik een 3 inch houtschroef de planken te beveiligen.

4 Bedek de 2-door-4 met 1/2 inch multiplex en veilig de 2-door-4 met een inch houtschroeven. De hoeveelheid triplex vereist hangt af van de grootte van de vrachtwagen, maar 2-3 vellen standaard. Gebruik één inch hout schroeven om de multiplex te beveiligen.

5 Bedek het bed met een matras en kussens en slaapzakken toe te voegen. Bewaar al je spullen onder het bed en het gebruik van opslagcontainers voor de organisatie. Het bed zal veilig blijven tijdens het rijden off-road.

Hints

  • Voeg klittenband boven de ramen en een verwijderbare gordijn voor extra privacy tijdens het kamperen.
  • De bouten moeten worden verscherpt om te voorkomen dat het bed verschuiven op hobbelige wegen. Houtschroeven zal ook helpen voorkomen en het bed bewegen.