Oorzaken van retinaculum Foot Pain

De term retinaculum voetpijn beschrijft pijn in een van de retinaculums van de voet. Een retinaculum is een verdikte band van fascia cruris (vergelijkbaar met pezen en ligamenten) en is verantwoordelijk voor het houden van organen of weefsels in de plaats. Retinaculum mond pijn wordt meestal veroorzaakt door verwonding, ziekte of een combinatie van beide.

Anatomie

De term retinaculum verwijst naar een structuur die een orgaan of weefsel op zijn plaats houdt. Hoewel duidelijk verschillende, is vergelijkbaar met pezen en ligamenten opzichte van zijn werk functie. Er zijn drie retinaculums in de voet: de extensor retinaculum van de voet inferieur, het retinaculum van de voet superieur en ook de flexor retinaculum van de voet. Extensor retinaculum van mindere voet is een dikke band die loopt over de voorzijde van het enkelgewricht en de achterkant van de voet. Extensor retinaculum mond- superieur is gelegen aan de voorzijde van het onderbeen en hecht de onderbenen botten om pezen zijn plaats te houden. Tenslotte flexor retinaculum van de voet uitstrekt vanaf het midden van het scheenbeen tot aan het hielbeen.

verwondingen

De meest voor de hand liggende oorzaak van pijn in de voet is lichamelijk letsel aan de voet of enkel. Bijvoorbeeld, verstuikingen, verrekkingen, kneuzingen, draaien, breuken en andere voet blessures spieren, gewrichten, ligamenten, pezen en geven het retinaculum in de voet beschadigen. De behandeling bestaat uit rust, afgietsels, toediening van pijnstillers en in sommige situaties, een operatie.

andere oorzaken

Voet pijn kan ook een teken of symptoom van een medische aandoening zoals een ziekte of infectie. Bijvoorbeeld, diabetes, jicht en ziekte van Hansen algemeen invloed op de gezondheid van de voeten. Op dezelfde manier kan artritis in de voet pijn veroorzaken, met name in gebieden waar de botten te sluiten of te voldoen. Andere medische aandoeningen veroorzaken van pijn omvatten hielspoor, tendinitis en wratten. Foot pijn kan ook worden veroorzaakt door slecht passende schoenen en overmatig gebruik.

Behandeling

Milde pijn in de voet, veroorzaakt kunnen gewoonlijk worden behandeld door rust en met over-the-counter anti-inflammatoire pijnstillers zoals ibuprofen. Meer ernstige oorzaken zoals ernstige verwondingen of pijn in de voet van een medische aandoening, echter, worden behandeld met medicijnen, afgietsels en in sommige gevallen, chirurgie.

expert Insight

Pijn geassocieerd met een medische aandoening zoals jicht of diabetes of pijn dat is zo ernstig dat het interfereert met uw vermogen om ambulate, moeten worden aangepakt met een medische professional onmiddellijk. Indien onbehandeld, kan op lange termijn schade of handicap optreden.