Oorzaken van bilaterale onderbeen Pain

Bilaterale is een term die wordt gebruikt om de uniformiteit te beschrijven tussen twee parallellen. In termen van de benen, verwijst naar een symptoom gedeeld door beide benen tegelijk. Bilaterale pijn in de benen kan komen in de vorm van jeuk, zwelling, roodheid, gevoelloosheid en / of kramp. Het komt uit verschillende bronnen, variërend van persoonlijk letsel verkeerde voeding.

Oorzaken

Bilaterale onderbeen pijn wordt vaak veroorzaakt door een complicatie elders in het lichaam. Een gleed of hernia, vaak veroorzaakt door een auto-ongeluk of een val, kan de zenuwen knijpen in de onderrug, straalt gevoelloosheid en ongemak tot aan de kalveren. Ditzelfde effect kan ontstaan ​​door gleed wervels of een vernauwing van het wervelkanaal.

Mensen met een hoog cholesterolgehalte in gevaar bilaterale onderbeen pijn, omdat ze hebben een hoger risico op het ontwikkelen vetafzetting in hun been aders en slagaders. Deze blokkeren de bloedtoevoer naar de ledematen en leiden tot gevoelloosheid en stekende pijn. Evenzo mensen met diabetes complicaties ondervinden doorgaans vergelijkbaar met de benen en voeten, doordat een nominale bloedstroom.

Zonder de juiste voedingsstoffen kan krampen en spieren spasmen in de onderbenen. Te drogen of met lage niveaus van natrium, magnesium, kalium of calcium kan spanning op uw beenspieren en botten of ervoor zorgen dat de zenuwen niet goed functioneert.

Language of voorafgaand letsel aan de poten veroorzaken vervelend, vaak langdurige bilaterale pijn. Onderzoeken en onmiddellijk alle verstuikingen of scheuren te pakken in de spieren weefsel om toekomstige complicaties te voorkomen. Peesontsteking, bekend als tendinitis of Tendinose, en ontsteking van de gewrichten is bekend dat been pijn, met name bij die fysiek actieve of gaan sporten.

Oorzaken kunnen ook zo simpel zijn als oneigenlijk schoen slijtage. Zorg ervoor dat je schoenen te dragen wanneer je loopt of zich bezighouden met strenge fysieke activiteit. Controleer of schoenen zijn de juiste grootte en doordat ze voldoende padding in zolen, hakken en randen van de voet. Het negeren van een van deze factoren kan ongemak en krampen veroorzaken in de enkels, schenen en kuiten.

Dit zijn slechts een selectie van de oorzaken van de bilaterale onderbeen pijn. Als u last heeft van bilaterale pijn in je knieën, scheenbenen, enkels en kuiten, spreken met uw arts om de oorzaak van de pijn en een effectieve behandeling te bepalen.