Ontwikkeling van Human Motor Control

Ontwikkeling van Human Motor Control


De ontwikkeling van motorregelingen in menselijke zuigelingen manifesteert zich in twee fasen. Grove motoriek, de mogelijkheid om grote bewegingen, zoals het verplaatsen van een arm of been te maken, ontwikkelt als eerste. Fijne motoriek vaardigheden, het vermogen om kleine, precieze bewegingen, zoals het oppakken van een voorwerp te ontwikkelen later.

Betekenis

Motorische controle ontwikkeling voordoet als een kind rijpt. Grove motoriek controles meestal automatisch plaatsvinden en vereisen een coördinatie van de spieren, botten en signalen van de hersenen. Fijne motoriek is een teken dat een kind begint te leren omdat het ervaring en verkrijgen van informatie, naast fysieke vaardigheden vereist.

Kenmerken

Motorische controle omvat alle bewegingen die een mens maakt. Grove motoriek wordt uiteindelijk fijne motoriek als een kind zich ontwikkelt en verfijnt hun motorische controle in meer sierlijk en nauwkeurige bewegingen. De meeste kinderen hebben volledig ontwikkeld hun motorische controle door de leeftijd van 6.

waarschuwingen

Ouders moeten op zoek naar potentiële waarschuwingssignalen dat een kind niet hun fijne motoriek controles ontwikkelt zich in een passend tarief. Met een jaar, moet een kind in staat zijn om een ​​krijtje te houden in hun hand. Na twee jaar moet het kind in staat zijn om een ​​verticale lijn te trekken. Trage motorbesturing ontwikkeling kan een teken zijn van een laesie in de spieren of ruggenmerg.