Ontwenningsverschijnselen Van Fentanyl Patch

De fentanyl pleister dient als hulpmiddel voor mensen die lijden aan chronische en / of ernstige pijn. Zodra iemand stopt middels fentanyl, afhankelijk van de dosering en duur van de pleister gebruikt, kan ontwenningsverschijnselen intens en problematisch.

Digestive Disorders

Ontwenningsverschijnselen van de fentanyl pleister kan leiden tot dergelijke spijsverteringsstoornissen zoals constipatie en een algemeen gebrek aan eetlust.

Angst

Wanneer u stopt met het gebruik van de fentanyl pleister kan je zulke verontrustende symptomen zoals angst, nervositeit en verwarring ervaren. Deze symptomen kunnen leiden tot dergelijke aandoeningen als slapeloosheid en snelle ademhaling.

opvliegers

Andere dergelijke gemeenschappelijke ontwenningsverschijnselen kunnen oppervlak in de vorm van opvliegers, overmatig zweten en nachtelijk zweten.

Buikpijn

Fentanylpleister opname kan ook zoals verzwakkende symptomen zoals buikpijn en gevoelige spieren, wat kan leiden tot gevoelens van prikkelbaarheid.

Minor / Major Symptomen

Minor ontwenningsverschijnselen kan een verstopte neus of loopneus bevatten. In extreme gevallen echter kan het gaan tremoren ervaren.