ontgiften Tips

ontgiften Tips


Er wordt aangenomen door een aantal dat in de loop van de tijd uw lichaam gestaag accumuleert een verscheidenheid aan giftige stoffen uit bronnen zoals een ongezond voedingspatroon, onregelmatige slaap of het milieu. Het menselijk lichaam is ontworpen om op natuurlijke wijze af te weren deze zorgen regelmatig beoefenen detox gewoonten steun Daarbij verbetering van het immuunsysteem en het verschaffen van een aantal andere gezondheidsvoordelen eveneens, volgens andere artsen. Terwijl fad detox diëten niet deugdelijk wetenschappelijk, gewoon vast te houden aan een paar ontgiften principes is een andere zaak.

Krijg Regelmatige lichaamsbeweging

Het opzetten van een dagelijkse routine die minstens 15 minuten per dag van matige activiteit, gaat zoals een stevige wandeling of een lichte joggen. Het primaire doel gaat werken zich in het zweet en het verhogen van uw hartslag, werkt niet op het punt van uitputting. Geleidelijk aan de lengte van de oefening zo mogelijk te vergroten; 30 minuten per dag is een ideale tijd om te streven naar.

Eet biologisch eten

Vermijd alle verwerkte voedingsmiddelen, die worden geladen met conserveringsmiddelen, chemicaliën en gehydrogeneerde vetten. In plaats daarvan, eet gezond voedsel zoals fruit, noten en groenten. Verminder vleesinname als dat mogelijk is, maar als je ervoor kiest om vlees te eten, zorg ervoor dat het product is van het gras gevoede, biologische variëteit.

Drink Vloeistoffen Veel

Vloeistoffen, met name water, zijn een waardevol onderdeel van elke ontgiften proces, zodat streven naar ten minste 12 8-ounce glazen per dag te drinken. Als je genoeg hebt van uitsluitend drinkwater, kies dan een natuurlijk sap product over een suiker gevulde soda. Om de spijsvertering te stimuleren, te beginnen elke dag door het drinken van water op kamertemperatuur met verse citroen. Door dit te doen als je wakker in de ochtend spoelt gifstoffen uit het lichaam, volgens Dr Mark Heyman, MD, oprichter en directeur van de Ultra Wellness Center in Massachusetts.

Verminder schadelijke chemicaliën

Chemicaliën zoals cafeïne, alcohol en tabak vormen een aantal ernstige gezondheidsrisico's voor het lichaam. Elimineer alcohol en tabak geheel, en op zijn minst verminderen uw inname van cafeïne. Als u koffie hunkert om wakker te worden in de ochtend, proberen te bezuinigen om slechts een of twee kopjes per dag om uw afhankelijkheid te verminderen. Geleidelijk aan, kan je jezelf in staat om zich te ontdoen van de cafeïne helemaal.

Alternate Shower Temperaturen

Eindig elke douche met afwisselend doses van warm en koud water temperaturen. Zet het vuur zo hoog als je lichaam verdraagt, en zet het water helemaal naar de andere richting. Door dit te doen een paar keer 's ochtends helpt boost circulatie in je lichaam.