Online Prescription Drug Guide

Als je op een recept of over-the-counter medicatie moet je een duidelijk inzicht in de inhoud van uw geneesmiddel, bijwerkingen, juiste dosering, en eventuele andere gevaren verbonden aan de drug te hebben. Als u niet zeker bent van een van deze dingen, kan een online voorschrijven van geneesmiddelen gids van onschatbare waarde zijn. Als je hebt net een nieuw medicijn voorgeschreven of nieuwsgierig zijn naar het bedrijf dat een medicijn maakt, kunt u een online voorschrijven van geneesmiddelen gids gebruiken om die informatie te vinden.

Voorgeschreven medicijnen

Voorschriften drugs zijn die in opdracht van een arts en wordt beheerd door een apotheker. Volgens de Federal Drug Administration, medicijnen die gevaarlijke bijwerkingen hebben of met een dosering die nauw moet worden gevolgd voor de effectiviteit omvatten medicatie Guides. Medicijnen Gidsen zijn afdrukken gegeven met de meest voorgeschreven geneesmiddelen. Echter, als je verliest of misplaatst uw Medicijnen gids, kunt u een vervangende lezen of af te drukken een ander exemplaar op http://tinyurl.com/l262l7 . U kunt ook kijken naar de Resources gids voor dit artikel om extra websites voor receptplichtige geneesmiddelen informatie te vinden.

Over-the-Counter Drugs

Over-the-counter drugs zijn die kunnen worden gekocht bij een winkel of apotheek zonder recept verkrijgbaar. Om informatie voor over-the-counter medicatie te vinden, moet u eerst het etiket op de verpakking. Anders, een aantal websites bieden informatie over de bijwerkingen, stelde de dosering en de gezondheidsrisico's in verband met de medicatie, zoals de databases bij drugs.com en rxlist.com.

Medische apparaten

Medische hulpmiddelen zoals astma inhalers, injectienaalden, stoppen met roken en andere apparaten informatie die nauwkeurig gevolgd moet worden, zodat ze goed werken. De Federal Drug Administration 'Drugs @ FDA' is een volledige database die informatie biedt over medische hulpmiddelen, met inbegrip van de fabrikant, actieve ingrediƫnten (indien van toepassing) goedgekeurd door de FDA, de datum, en chemische formatie.