Onderkant van de voet Pain wanneer u de loopband

Onderkant van de voet Pain wanneer u de loopband

De pijn die je voelt langs de bodems van uw voeten kan het gevolg zijn van iets van verkeerd schoeisel tot slechte voet mechanica, de keuze van de uitoefening van en voetblessure zijn. Elke keer dat je voet slaat neer - of op de loopband of de stoep - het is voorzien van uw lichaamsgewicht, die een tol kan nemen op de botten, spieren, pezen en andere weefsels die deel uitmaken van de voeten. Om te bepalen wat de oorzaak is van de pijn, is het het beste om een ​​arts te praten.

Schoeisel

Uw keuze van schoeisel zouden kunnen worden waardoor je pijn. De ondersteuning en flexibiliteit van een schoen kan ervoor zorgen dat uw lichaamsgewicht gelijkmatig wordt verdeeld over je voet, zodat het ene gebied niet neemt de dupe van de gevolgen. Gebruik wandelschoenen om te wandelen en hardloopschoenen voor hardlopen. Ook wisselen van je schoenen met enige regelmaat om een ​​goede ondersteuning te verzekeren.

Foot Mechanics

Iedereen voeten verschillen enigszins, niet alleen wat betreft grootte, maar ook in de voetholte en pronatie - die de verdeling van het lichaamsgewicht op de voet sterk kan beïnvloeden tijdens het lopen of hardlopen. Net als het selecteren van de juiste schoenen voor de gekozen achtervolging, kiest u de juiste schoenen voor uw voeten. In plaats van alleen het kopen van een paar wandelschoenen te lopen op een loopband, zorg ervoor dat de boog, tong en teen doos goed passen.

hellen

Het ligt op de loopband helling kan ook leiden tot u wat ongemak. Wanneer je loopt of draaien op een helling, moet de voet dienovereenkomstig aan te passen, dat de manier waarop je gewicht verdeelt over de zolen kan veranderen. Deze verandering in de verdeling van het gewicht kan irriteren en vervolgens stam van de banden, pezen en andere weefsels in de voet. Probeer kloppen de helling naar beneden om een ​​meer gelijkmatige instelling.

Lichaamsgewicht

Als je met overgewicht of obesitas, wandelen of hardlopen op een loopband kan de beste optie voor de oefening niet. Vergeet niet dat je voet is voorzien van het geheel van uw gewicht. In feite kan joggen een kracht op de voet overeenkomt met wel drie tot vier keer uw lichaamsgewicht gezet, volgens de American Academy of Sports Medicine Podiatric. Dit is niet te zeggen dat je moet stoppen met trainen, maar je kan nodig zijn om een ​​activiteit die is lager in effecten, zoals fietsen of zwemmen kiezen.

Letsel

Wandelen of hardlopen op een loopband kan net zo gemakkelijk leiden tot een voetblessure, zoals wandelen of hardlopen op een andere ondergrond. Zelfs als je een gezond gewicht, kan de repetitieve effect uiteindelijk leiden tot een blessure. Plantaire fasciitis is een van de meest voorkomende. Het is een aandoening waarbij de band van weefsel dat loopt langs de onderkant van je voeten raakt geïrriteerd en ontstoken. De RSI kan ook leiden tot spanningsscheuren, waarin kleine scheurtjes ontwikkelen in het bot en leiden tot pijn. Andere voorwaarden die de voeten van invloed zijn onder andere slijmbeursontsteking, tendinitis, Sesamoiditis en neuromas.