Off-Season Training schema voor het voetbal

Off-Season Training schema voor het voetbal

De meeste voetballers hebben veel down time. Als je speelt high school football, het seizoen duurt slechts ongeveer vier maanden. Zelfs de profs, die spelen 18 wedstrijden en tentoonstellingen en misschien een aantal van de play-off wedstrijden, hebben een off-season van ongeveer zes maanden. Het werk dat je in tijdens het off-season is van cruciaal belang om je spel prestaties. Buiten het seizoen kunt workouts je sterker, sneller en minder gevoelig voor blessures te maken. Als je hard werkt in het off-season, zul je een voorsprong op spelers die hun down time te behandelen als een vakantie.

Intermediate Players

Een off-season voetbal workout routine ontwikkeld door de spieren en kracht website is gericht op jongere spelers die wat licht gewicht opleiding hebben gedaan. Als u van plan bent om uit te proberen voor je middelbare school team, dit is een vierdaagse routine die uw kracht en macht zal toenemen. Deze trainingen zijn voorzien van zware gewichten, een laag aantal herhalingen, uitstekende vorm en voldoende rust tussen de trainingen. Op maandag en donderdag, je werkt de benen, rug en biceps. Doe sets van squats, leg-press, lat pull downs, gebogen over rijen en predikant krullen. Je werkt je borst, triceps, kalveren en buikspieren op dinsdag en vrijdag met barbell bankdrukken, dumbbell flys, liegen triceps extensions, zittende kalf verhoogt en sit-ups van een dalende positie.

gevorderde spelers

Als u een ervaren voetballer, moet je een meer rigoureuze off-season workout routine. De universiteit van krachttraining afdeling Florida's beveelt een geavanceerde workout programma. Begin met een warming-up die touwtjespringen en een verscheidenheid aan dynamische trajecten voor de spieren je zult die dag werken omvat. Alternate duwen en trekken oefeningen in elke training, waaronder squats, halter helling persen, halter schouder persen, barbell helling persen en bankdrukken. Uit te werken vier dagen per week, maar werken niet op dezelfde spiergroep op opeenvolgende dagen.

Snelheid en uithoudingsvermogen

Voor snelheid, kracht en explosiviteit, een off-season workout routine door profvoetballer Bill Martens bedacht wijst u de max. Martens adviseert een uitgebreide stretching routine en een langzame run op te warmen je spieren. De training zelf begint met 10 sets van sprints van 5 yards 40 yards met een zeer korte rustpauzes tussen de sets. Dan is het een serie shuttle rijdt, waar je loopt 10, 15 of 20 yards, de grond raken, dan lopen terug en raak de startlijn. Een slopende reeks van de trap runs volgt, dan is een serie sprints bij driekwart snelheid van 10 tot 100 yards, dan is een fartlek run, ook genoemd in en outs, die u nodig heeft om all-out sprinten de rechte gedeelten van een 1 / 4 mijl spoor en langzaam joggen de bochten, het herhalen van vijf keer. Dan komt de Full Monty, sprinten 100 yards, zich om te draaien en terug te sprinten, nog vier keer herhalen als je kunt. Eindig met een eenvoudig één-mijl joggen om af te koelen en laat je spieren te herstellen.

overwegingen

Als u een off-season kracht of snelheid training nog niet eerder hebt gedaan, moet u uw arts voor een lichamelijk onderzoek alvorens te beginnen een. Die met een teamgenoot of onder begeleiding van een coach is altijd een goed idee. Jij en je teamgenoot kan duwen en aan te moedigen elkaar om door te gaan als de vermoeidheid sets in, en een coach kan ervoor zorgen dat u de juiste vorm wanneer het gewicht training.