Oefeningen Voor Wakeboarding

Oefeningen Voor Wakeboarding


Wakeboarden is een vorm van watersport die in principe combineert elementen van het skiën en snowboarden. Hoewel wakeboarden is bijna een full-body sport, maar in de eerste plaats maakt gebruik van de spieren in je kern, armen en benen. Door het opbouwen van kracht in deze gebieden, krijg je kracht en het verbeteren van uw balans, die u helpen uit te blinken wanneer u uit op het water.

Halter Push Crunch

De halter push crunch is een sterkte-oefening die de rectus abdominis, gelegen aan de voorzijde van uw buik richt, het versterken van uw kern. Lig plat op je rug op een schuine bank met een halter in elke hand, je voeten verankerd onder de voet pad en je armen gestrekt boven je. Plaats je armen, zodat je handen zijn afgestemd op uw schouders. Betrek uw kern en flex in de taille, waardoor je romp in de richting van je knieën, maar het houden van je onderrug plat. Keer terug naar de startpositie naar een rep te voltooien.

Wide-Legged Criss-Cross

Om uw kern te versterken en verbeteren van uw balans voor wakeboarden, onder de wijdbeens criss-cross oefening in je routine. Begin op je rug op de vloer. Laat je handen achter je hoofd en je benen verlengd direct omhoog. Houd uw rug plat tegen de grond met een yoga blok ingeklemd tussen je dijen. Hef je schouders van de grond, draai je bovenlichaam naar links zo ver als mogelijk is, dan terug naar het midden, naar rechts, en terug naar de startpositie naar een rep te voltooien.

barbell Curl

Om kracht te krijgen in je bovenarmen, de barbell curl is een belangrijke oefening op te nemen. Het werkt ook de pols flexoren, helpen om uw grip te verbeteren. Begin in een staande positie met een rechte rug. Laat je armen recht uitgebreid langs je lichaam, grijpen een barbell met een onderhandse grip, zodat je handpalmen naar boven wijzen. Het houden van uw armen langs je lichaam, langzaam flex bij de elleboog, waardoor de halter op uw borst. Keer terug naar de startpositie naar een rep te voltooien.

Reverse Hammer Curl

Het is essentieel om de onderarmen om je grip te verbeteren, die u zal helpen de greep het touw tijdens het wakeboarden te houden werken. Onder meer het omgekeerde hamer curl oefening om kracht in je onderarmen en bovenarmen te bouwen. Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar, armen recht naar beneden langs je lichaam en een halter in elke hand. Met je handpalmen naar binnen, langzaam buig een arm, waardoor de halter tot aan je schouder. Laat hem terug naar beneden en herhaal met je andere arm. Houd uw armen langs je lichaam tijdens de beweging om de juiste vorm te handhaven.

Barbell Hack Squat

Je moet sterk in je benen te blijven op basis van de raad van bestuur en de golven te rijden zonder te vallen. De hack squat is essentieel in uw oefening regime op te nemen, omdat het werkt bijna alle grote spiergroepen in de benen. Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar, een barbell geplaatst achter je aan je voeten. Het houden van uw hoofd in lijn met je ruggengraat, langzaam hurken, pak op de halter met je handpalmen naar beneden, en het bedrijf op de halter, te verlengen je benen om terug te keren naar een staande positie.

Straight-Leg Deadlift

Om kracht op te bouwen in je benen, de rechte pijpen deadlift is een effectieve oefening, gericht op de hamstrings, bilspieren en adductoren langs de binnenkant van de dijen. Sta rechtop, met een halter in elke hand en je armen volledig gestrekt langs je lichaam. Houd uw houding op schouderbreedte uit elkaar of iets smaller. Zonder afronding je rug of buigen op de knieën, flex op de heupen en breng je romp naar beneden, waarbij je je armen recht. Ga door tot de gewichten raken of zijn dicht bij je tenen. Keer terug naar de startpositie naar een rep te voltooien.